Madonna e ţintuită la pat şi nu poate continua turneul Madame X. Ce probleme de sănătate are artista?

8 octombrie, 2019
2 madonna 2 jpg jpeg

Madonna a fost nevoită să îşi amâne un concert îndelung anticipat, din cauza acestui accident care i-a provocat o gravă problemă.

Regina Pop în vârstă de 61 de ani ar fi trebuit să cânte ieri seară în New York, la BAM Howard Gilman Opera House, dar a amânat până joi concertul. Artista a scris pe contul său de Instagram că doare mai mult decât ne putem imagina faptul că nu a putut fi pe scenă la data antamată. Motivul? "Madonna a suferit un accident la genunchi, iar doctorii au sfătuit-o să se recupereze printr-un repaus de trei zile. Fanii sunt rugaţi să-şi păstreze biletele până la reprogramarea concertului" scrie pe site-ul oficial al artistei.

"E greu pentru Madame X să recunoască faptul că şi ea este o fiinţă umană, făcută din carne şi oase, care are nevoie de o pauză de 3 zile, pentru ca recuperarea genunchiului său să fie completă", a mai scris Madonna. Echipa vedetei i-a urat însănătoşire grabnică într-un filmuleţ care a impresionat-o. Probabil că efotul fizic de până acum din turneu a fost prea mult chiar şi pentru Madonna, iar vârsta îşi spune cuvântul.

madonna 4 jpg jpeg
madonna 3 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg