Madonna face mărturii îndrăzneţe

27 martie, 2015

Madonna este o artistă completă: personalitate puternică, voce excepţională şi o prezenţă remarcabilă pe scenă. De fapt, chiar şi atunci când nu este pe scenă, Madonna ştie ce să facă pentru a atrage atenţia.

Madonna este o artistă completă: personalitate puternică, voce excepţională şi o prezenţă remarcabilă pe scenă. De fapt, chiar şi atunci când nu este pe scenă, Madonna ştie ce să facă pentru a atrage atenţia. Însă, suntem siguri că ştiţi toate aceste lucruri despre Madonna, aşa că e cazul să citiţi câteva informaţii interesante care vin tocmai de la sursă. Iată ce a declarat Madonna pentru Us Exclusive zilele trecute!

1. „Nu suport ciupercile. Sau escargot (n.r. - melci serviţi ca aparitiv în Spania şi în Franţa). E ca mucusul nazal. Un mucus nazal foarte scump.“

2. „Persoana pe care vreau cu ardoare să o întâlnesc este Preşedintele Obama. Când naiba o să îl cunosc? Trebuia să mă invite deja la Casa Albă. Probabil se gândeşte că sunt o apariţie şocantă pentru a fi acolo. Sunt îngrijorată. Dacă eram puţin mai modestă sau dacă aş fi fost căsătorită cu Jay Z... Hei, dacă Jay m-ar lua drept a doua soţie, atunci aş primi o invitaţie“.

3. „Singura piesă vestimentară pe care nu aş purta-o ar fi o pereche de bikini din blană“.

4. „Ochii reprezintă pentru mine partea preferată a corpului meu, iar picioarele se află la partea opusă. Picioarele mele sunt destul de dezgustătoare“.

5. „Când vine vorba de căsătorie, urăsc să mie se spună «soţie»“.

6. .„Singura ambiţie pe care aş vrea să mi-o îndeplinesc ar fi să ies la o întâlnire cu Drake şi doar să îl sărut“.

7. „Ritualul meu secret de menţinere a frumuseţii este de a-mi pune gheaţă, în fiecare dimineaţă, pe ochi. Ice, ice, baby!“

8. „Urăsc ca oamenii să facă presupuneri. Fără să facă documentare şi să pună întrebări, pur şi simplu presupuneri. Asta mă scoate din minţi. De asemenea, nu îmi place să vorbesc cu cineva atunci când persoana respectivă scrie mesaje. Copiii mei fac asa. Îmi vine să mă urc pe pereţi! Întotdeauna le pun mâna pe telefon şi stric ceea ce fac“.

9. „Nu pot să spun care a fost cea mai proastă întâlnire de care am avut parte, dar au fost multe. Sunt o femeie a lumii, baby. O calitate care nu poate fi negociată pentru un posibil amant: nu trebuie să stea niciodată departe de mine mai mult de două săptămâni“.

10. „Amintirea mea preferată legată de Michael Jackson a fost atunci când l-am convins să-şi lase garda jos. Era atât de timid. Odată l-am îmbătat în Beverly Hills. Conduceam Mercedesul meu şi l-am provocat să îşi arunce ochelarii de soare pe geam. Nu s-a putut opri din râs“.

Sursă foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia