Madonna, gest şocant în cel mai recent clip! I-a lins degetele de la picioare lui Maluma: „Nu m-a deranjat“ VIDEO

10 mai, 2019
1 madonna maluma jpg jpeg

Madonna şi Maluma au lansat, la finalul lunii aprilie, videoclipul piesei „Medellin“, care a ajuns la aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Piesa a fost bine primită de fanii celor doi cântăreţi, având aproape 500.000 de like-uri pe YouTube, clipul „Medellin“ fiind unul foarte provocator, Madonna şi Maluma apărând în ipostaze tandre. „A fost super tare. Mi-a plăcut acel sărut. A fost cool, nu oricine poate să îţi povestească despre cum e să te săruţi cu Madonna. M-am simţit bine cu ea. Ne-am distrat“, a spus Maluma despre cadrele provocatoare pe care le-a filmat alături de Madonna.

Ceea ce puţini au observat însă este faptul că, într-un cadru, Madonna i-a lins degetele de la picioare lui Maluma. „Mi-a plăcut şi asta! M-a întrebat dacă am o problemă dacă îmi va linge degetele şi i-am spus că sunt în regulă cu asta. I-am zis că sunt doar ale ei. Nu m-a deranjat că Madonna mi-a lins degetele de la picioare“, a afirmat Maluma.

obv1b0g gif gif


Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg