Madonna, la plimbare prin Barcelona cu bicicleta! Artista și-a revenit spectaculos

3 noiembrie, 2023

Diva se află în plin turneu „Celebration Tour” și are cântări în Europa și în America de Nord. Artista și-a revenit spectaculos după grava provocare pe sănătate pe care a avut-o recent.

Madonna, Profimedia (1) jpg

Nonconformista cântăreață a ieșit la o plimbare sprintenă prin Barcelona cu bicicleta, făcând deliciul oamenilor aflați prin oraș la acea oră.

Madonna arată grozav și debordează de energie. Vedeta pop a fost văzută mergând pe bicicletă și bucurându-se de oraș, în timp ce se pregătea pentru concertul său din Barcelona, ​​care face parte din turneul Celebration. Concertul este doar unul dintre zecile de spectacole programate în Europa și America de Nord, demonstrând cât de bine s-a recuperat după infecția pe care a suferit-o la mijlocul acestui an.

Ca o adolescentă, Madonna și-a împletit codițe și s-a bucurat de o plimbare generoasă pe două roți, în compania unei prietene. Oamenii care o recunoșteau o salutau. Cele două au ajuns până în zona plajei cunoscută drept Barceloneta.

Cântăreața este foarte dezinvoltă și tinerește îmbrăcată, cu șapcă, hoodie și pantofi sport.

În urma infecției bacteriene suferite, Madonna a dezvăluit cât de important a fost sprijinul copiilor ei. „Vă mulțumesc pentru energia pozitivă, rugăciunile și cuvintele de vindecare și încurajare. V-am simțit dragostea. Sunt pe drumul de recuperare și mă simt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea”, a scris ea pe Instagram. „Primul meu gând când m-am trezit în spital au fost copiii mei. Al doilea gând a fost că nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu.”

Madonna, Profimedia (2) jpg

O sursă susține că, deși copiii nu vor ca ea să se forțeze în timpul turneului, ei știu că este fericită să cânte. „Ei au încredere că ea își ascultă corpul și că va lua lucrurile mai ușor dacă va fi nevoie”, a spus o sursă pentru US Weekly. Madonna are șase copii: Lourdes Leon, 27, Rocco Ritchie, 23, David Banda, 18, Mercy James, 17 și gemenele Stella și Estere, 10.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg