Madonna: “N-am fost niciodată cu bărbaţi cu p… mic!”. Fosta iubită a lui Sean Penn, Guy Ritchie şi Warren Beatty vorbeşte despre sex!

1 februarie, 2020
1 asta jpg jpeg

A anulat 10 spectacole din cauze medicale, dar a revenit apoi în forţă pe scenă, la fel de dezinhibată cum o ştim dintotdeauna. Regina Pop a făcut glume pe seama masculinităţii foştilor ei iubiţi. Şi nu numai…

Madonna a fost măritată cu regizorul Guy Ritchie (51) şi actorul Sean Penn (59) şi a avut aventuri cu Warren Beatty (82) şi Vanilla Ice (52), iar aceste experienţe sexuale pot fi un izvor nesecat de informaţii picante pe care diva pop să ni le dezvăluie treptat, nu?

iar ea jpg jpeg

Aşa s-o fi gândit şi ea zilele trecute, când şi-a început show-ul din cadrul turneului Madame X în mod inedit. Adică şi-a înştiinţat audienţa că ea n-a fost niciodată cu vreun tip cu … organ genital de mici dimensiuni şi apoi s-a lăudat, tot în uralele publicului, că ea face o treabă minunată atunci când stă în genunchi, făcând aluzie la un act sexual oral.

hot1 jpg jpeg

“Cum se numeşte un bărbat cu penis mic?”, a stârnit ea interesul fanilor de la concert. “Răspunsul e că eu habar n-am pentru că n-am fost niciodată cu un tip prost dotat. Măsura contează, nu are niciun rost să ne prefacem că nu e aşa!”, a continuat ea în timp ce audienţa era în delir.

Referire la sex oral

Conform celor publicate de The Sun, cântăreaţa a fost nevoită să anuleze mai multe concerte la începutul mult aşteptatului ei turneu, motiv pentru care stătea pe un scaun când a spus următoarele: “În mod normal îngenunchez timp de vreo 20 de minute şi e totul minunat. Mă pricep la chestia asta, aşa mi s-a spus…” Evident că toţi cei prezenţi se gândeau la abilităţile sexuale ale idolului lor, la care făcea Madge referire, şi nu la vreun moment coregrafic al show-ului pe care diva cu probleme de sănătate ar fi trebuit să-l facă în cadrul spectacolului.

1 jpg jpeg

După ce a încălzit atmosfera cu remarcile ei fără perdea, Madonna a luat o bere din mâna unui fan de la concert şi, bând din ea, a spus: “Gata, acum am făcut schimb de boli cu transmitere sexuală”. Inutil să mai adaug că toată lumea a gustat glumele sexuale ale divei şi că asemenea deschidere a unui show nu a făcut decât să încingă atmosfera cât mai bine posibil.

2 jpg jpeg

Mai mult de-atât, vedeta a făcut o glumă chiar şi despre compozitorul de muzică clasică Mozart, despre care a spus că “a ieşit din vaginul meu” şi şi-a înştiinţat publicul că atunci când are nevoie de vreun asistent nou, intră pe Grindr, o aplicaţie a gay-ilor care-şi caută pereche.

Nimic nu este tabu pentru diva care a dat tonul în muzică şi care a spart gheaţa, în anii ’80-’90, cu atitudinea ei sexy, lipsită de pudoare, nu-i aşa?

hot jpg jpeg

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg