Madonna: “N-am fost niciodată cu bărbaţi cu p… mic!”. Fosta iubită a lui Sean Penn, Guy Ritchie şi Warren Beatty vorbeşte despre sex!

1 februarie, 2020
1 asta jpg jpeg

A anulat 10 spectacole din cauze medicale, dar a revenit apoi în forţă pe scenă, la fel de dezinhibată cum o ştim dintotdeauna. Regina Pop a făcut glume pe seama masculinităţii foştilor ei iubiţi. Şi nu numai…

Madonna a fost măritată cu regizorul Guy Ritchie (51) şi actorul Sean Penn (59) şi a avut aventuri cu Warren Beatty (82) şi Vanilla Ice (52), iar aceste experienţe sexuale pot fi un izvor nesecat de informaţii picante pe care diva pop să ni le dezvăluie treptat, nu?

iar ea jpg jpeg

Aşa s-o fi gândit şi ea zilele trecute, când şi-a început show-ul din cadrul turneului Madame X în mod inedit. Adică şi-a înştiinţat audienţa că ea n-a fost niciodată cu vreun tip cu … organ genital de mici dimensiuni şi apoi s-a lăudat, tot în uralele publicului, că ea face o treabă minunată atunci când stă în genunchi, făcând aluzie la un act sexual oral.

hot1 jpg jpeg

“Cum se numeşte un bărbat cu penis mic?”, a stârnit ea interesul fanilor de la concert. “Răspunsul e că eu habar n-am pentru că n-am fost niciodată cu un tip prost dotat. Măsura contează, nu are niciun rost să ne prefacem că nu e aşa!”, a continuat ea în timp ce audienţa era în delir.

Referire la sex oral

Conform celor publicate de The Sun, cântăreaţa a fost nevoită să anuleze mai multe concerte la începutul mult aşteptatului ei turneu, motiv pentru care stătea pe un scaun când a spus următoarele: “În mod normal îngenunchez timp de vreo 20 de minute şi e totul minunat. Mă pricep la chestia asta, aşa mi s-a spus…” Evident că toţi cei prezenţi se gândeau la abilităţile sexuale ale idolului lor, la care făcea Madge referire, şi nu la vreun moment coregrafic al show-ului pe care diva cu probleme de sănătate ar fi trebuit să-l facă în cadrul spectacolului.

1 jpg jpeg

După ce a încălzit atmosfera cu remarcile ei fără perdea, Madonna a luat o bere din mâna unui fan de la concert şi, bând din ea, a spus: “Gata, acum am făcut schimb de boli cu transmitere sexuală”. Inutil să mai adaug că toată lumea a gustat glumele sexuale ale divei şi că asemenea deschidere a unui show nu a făcut decât să încingă atmosfera cât mai bine posibil.

2 jpg jpeg

Mai mult de-atât, vedeta a făcut o glumă chiar şi despre compozitorul de muzică clasică Mozart, despre care a spus că “a ieşit din vaginul meu” şi şi-a înştiinţat publicul că atunci când are nevoie de vreun asistent nou, intră pe Grindr, o aplicaţie a gay-ilor care-şi caută pereche.

Nimic nu este tabu pentru diva care a dat tonul în muzică şi care a spart gheaţa, în anii ’80-’90, cu atitudinea ei sexy, lipsită de pudoare, nu-i aşa?

hot jpg jpeg

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg