Madonna neag─â c─â ar fi luat b─âtaie de la Sean Penn

18 decembrie, 2015
madonna nunta png png

├Än ianuarie 1989, toat─â presa vuia despre violen┼úa lui Sean Penn vizavi de so┼úia sa de pe atunci, Madonna. Potrivit acelor informa┼úii, actorul a b─âtut-o ┼či legat-o de un scaun pe Madonna, ├«ntr-un moment de gelozie. Aceasta a sc─âpat chem├ónd poli┼úia la re┼čedin┼úa lor din Malibu, acolo unde locuiau dup─â ce s-au c─âs─âtorit. Culmea e c─â dup─â ce aceasta s-a ├«nt├ólnit cu un procuror, ┼či-a retras acuza┼úia iar Senn Penn a ie┼čit cu basmaua curat─â din toat─â aceast─â tevatur─â.

Madonna ┼či Sean Penn

Acum, dup─â at├ó┼úia ani, Madonna sus┼úine c─â nu a fost vorba despre violen┼ú─â ├«n c─âsnicia lor ┼či c─â actorul nu a lovit-o niciodat─â. Aceasta insist─â c─â toate acele zvonuri, cum c─â ar fi fost lovit─â cu b├óta de baseball ┼či legat─â de un scaun, sunt complet neadev─ârate.

Toat─â aceast─â situa┼úie a fost reexplicat─â dup─â ce Sean Penn a fost acuzat de un alt actor de violen┼ú─â ├«mpotriva femeilor. Sean a considerat c─â e cazul s─â-l dea ├«n judecat─â pentru def─âimare ┼či se folose┼čte de Madonna pentru a-┼či reabilita numele ┼či pentru a-┼či spriji cazul.

Madonna ┼či Sean Penn s-au c─âs─âtorit ├«n august 1985, de ziua c├ónt─âre┼úei. Au divor┼úat ├«n ianuarie 1989, cit├ónd diferen┼úe ireconciliabile.