Madonna, prima reacție după criticile vehemente de la Premiile Grammy: ”Am fost înjosită!”

8 februarie, 2023
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg

Madonna nu lasă lucrurile așa și este evident că a fost rănită de judecata oamenilor, care este mai apăsătoare ca niciodată.

După apariția sa la Premiile Grammy, Madonna a fost foarte criticată pentru modul în care arată. Așa numitul ”body-shaming” a venit cam din toate părțile, pentru reputata artistă. Care nu rămâne deloc indiferentă la critici.

Madonna spune că s-a obișnuit cu răutatea oamenilor încă de la debutul carierei sale și mărturisește că niciodată nu și-a cerut scuze pentru ceea ce este.

Cântăreața a fost catalogată drept ”de nerecunoscut”, după ce a pășit pe scena Premiilor Grammy și o adevărată campanie de denigrare s-a născut împotriva celebrei artiste. Nu este Madonna genul de femeie care să nu riposteze și iată că reacția sa nu s-a lăsat așteptată. Scurt și la obiect, Madonna a vorbit despre incident în social media: ”În loc să se ocupe de ce am avut eu de transmis, în discurs, pentru Sam și Kim- Many, oamenii aleg să îmi aducă fața în prim-plan, imagini realizate de lentila unui fotograf de presă, care ar distorsiona chipul oricui. Din nou mă confrunt cu prejudecăți legate de vârstă, misogine, permise de această lume în care trăim. O lume care refuză să celebreze femeile trecute de 45 de ani, care simte nevoia să le pedepsească, dacă sunt hotărâte, muncitoare și aventuroase. Nu m-am scuzat niciodată pentru alegerile mele creative. Mass media mă înjosește încă de la începutul carierei mele, înțeleg însă că și acesta este un test și sunt fericită să îl înfrunt eu, ca femeile ce-mi vor urma să aibă o viață mai ușoară.”, a spus fermă Madonna.

Artista controversată și-a asigurat publicul că vor urma și-n continuare momente de comportament îndoielnic (așa cum îl cataloghează presa), că va fi în continuare o deschizătoare de drumuri, că va împinge limitele, că va contesta patriarhatul și, mai ales, că se va distra în tot acest timp.

Reginei Muzicii Pop se pregătește de turneu. Acesta va începe pe 15 iulie.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg