Madonna, prima reacție după criticile vehemente de la Premiile Grammy: ”Am fost înjosită!”

8 februarie, 2023
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg

Madonna nu lasă lucrurile așa și este evident că a fost rănită de judecata oamenilor, care este mai apăsătoare ca niciodată.

După apariția sa la Premiile Grammy, Madonna a fost foarte criticată pentru modul în care arată. Așa numitul ”body-shaming” a venit cam din toate părțile, pentru reputata artistă. Care nu rămâne deloc indiferentă la critici.

Madonna spune că s-a obișnuit cu răutatea oamenilor încă de la debutul carierei sale și mărturisește că niciodată nu și-a cerut scuze pentru ceea ce este.

Cântăreața a fost catalogată drept ”de nerecunoscut”, după ce a pășit pe scena Premiilor Grammy și o adevărată campanie de denigrare s-a născut împotriva celebrei artiste. Nu este Madonna genul de femeie care să nu riposteze și iată că reacția sa nu s-a lăsat așteptată. Scurt și la obiect, Madonna a vorbit despre incident în social media: ”În loc să se ocupe de ce am avut eu de transmis, în discurs, pentru Sam și Kim- Many, oamenii aleg să îmi aducă fața în prim-plan, imagini realizate de lentila unui fotograf de presă, care ar distorsiona chipul oricui. Din nou mă confrunt cu prejudecăți legate de vârstă, misogine, permise de această lume în care trăim. O lume care refuză să celebreze femeile trecute de 45 de ani, care simte nevoia să le pedepsească, dacă sunt hotărâte, muncitoare și aventuroase. Nu m-am scuzat niciodată pentru alegerile mele creative. Mass media mă înjosește încă de la începutul carierei mele, înțeleg însă că și acesta este un test și sunt fericită să îl înfrunt eu, ca femeile ce-mi vor urma să aibă o viață mai ușoară.”, a spus fermă Madonna.

Artista controversată și-a asigurat publicul că vor urma și-n continuare momente de comportament îndoielnic (așa cum îl cataloghează presa), că va fi în continuare o deschizătoare de drumuri, că va împinge limitele, că va contesta patriarhatul și, mai ales, că se va distra în tot acest timp.

Reginei Muzicii Pop se pregătește de turneu. Acesta va începe pe 15 iulie.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg