Madonna, prima reacție după criticile vehemente de la Premiile Grammy: ”Am fost înjosită!”

8 februarie, 2023
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg

Madonna nu lasă lucrurile așa și este evident că a fost rănită de judecata oamenilor, care este mai apăsătoare ca niciodată.

După apariția sa la Premiile Grammy, Madonna a fost foarte criticată pentru modul în care arată. Așa numitul ”body-shaming” a venit cam din toate părțile, pentru reputata artistă. Care nu rămâne deloc indiferentă la critici.

Madonna spune că s-a obișnuit cu răutatea oamenilor încă de la debutul carierei sale și mărturisește că niciodată nu și-a cerut scuze pentru ceea ce este.

Cântăreața a fost catalogată drept ”de nerecunoscut”, după ce a pășit pe scena Premiilor Grammy și o adevărată campanie de denigrare s-a născut împotriva celebrei artiste. Nu este Madonna genul de femeie care să nu riposteze și iată că reacția sa nu s-a lăsat așteptată. Scurt și la obiect, Madonna a vorbit despre incident în social media: ”În loc să se ocupe de ce am avut eu de transmis, în discurs, pentru Sam și Kim- Many, oamenii aleg să îmi aducă fața în prim-plan, imagini realizate de lentila unui fotograf de presă, care ar distorsiona chipul oricui. Din nou mă confrunt cu prejudecăți legate de vârstă, misogine, permise de această lume în care trăim. O lume care refuză să celebreze femeile trecute de 45 de ani, care simte nevoia să le pedepsească, dacă sunt hotărâte, muncitoare și aventuroase. Nu m-am scuzat niciodată pentru alegerile mele creative. Mass media mă înjosește încă de la începutul carierei mele, înțeleg însă că și acesta este un test și sunt fericită să îl înfrunt eu, ca femeile ce-mi vor urma să aibă o viață mai ușoară.”, a spus fermă Madonna.

Artista controversată și-a asigurat publicul că vor urma și-n continuare momente de comportament îndoielnic (așa cum îl cataloghează presa), că va fi în continuare o deschizătoare de drumuri, că va împinge limitele, că va contesta patriarhatul și, mai ales, că se va distra în tot acest timp.

Reginei Muzicii Pop se pregătește de turneu. Acesta va începe pe 15 iulie.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg