Madonna, sex şi săruturi fierbinţi cu Michael Jackson: „L-am relaxat cu un pahar de Chardonnay şi a făcut minuni”

19 mai, 2021
4 madi3 jpg jpeg

Michael Jackson a trăit o idilă cu  o colegă de scenă, dar relaţia lor nu a fost atât de mediatizată. Cea care i-a oferit starului câteva momente de neuitat este nimeni alta decât Madonna, care a şi dezvăluit modul în care povestea lor a evoluat.

În anii 1980 şi 1990, Michael Jackson era una dintre cele mai mari vedete pop de pe planetă. Albumele sale, Thriller şi Bad, erau unele dintre cele mai bine vândute discuri din toate timpurile,  şi încă mai sunt. Faima l-a ajutat pe celebrul artist să ajungă în unele cercuri sociale. La acea vreme, solistul a trăit chiar o poveste de dragoste rapidă cu Madonna.

Cântăreaţa tocmai îşi lansase albumul de debut, Madonna. A urmat apoi, în 1984, Like A Virgin. Povestea spune că cele două staruri pop s-au întâlnit la o petrecere, iar cel care i-a adus împreună a fost managerul lor, Freddy DeMann.

În 1991, cei doi au fost văzuţi la cea de-a 63-a ediţie a premiilor Oscar, unde Madonna a îmbrăcat o rochie albă, iar Michael un costum cu diamante. Ulterior, Madonna şi Michael au fost zăriţi de nenumărate ori în oraş, în timpul unor întâlniri romantice, înainte ca relaţia lor să se oprească brusc.

În timpul unui interviu din 2016, Madonna a dezvăluit că s-a bucurat de o relaţie cu Michael, dar el avea nevoie de o cu totul altă persoană.

Când a fost întrebată despre natura legăturii ei cu celebrul artist, Madonna a răspuns: „Vrei să îţi spun despre săruturi, nu-i aşa?”

James a vrut să ştie dacă ea şi Michael au avut un „sărut franţuzesc complet”. <<Da, ne-am sărutat cu limba!>>, a precizat ea. Apoi a continuat să dezvăluie cine a făcut prima mişcare.

„Dacă vrei să afli adevărul, eu am iniţiat totul, deoarece era un pic timid. Totuşi, mi-a fost complice, a fost dispus. L-am făcut să se relaxeze cu un pahar de Chardonnay şi a făcut minuni! A făcut minuni", a povestit blonda.

Michael şi Madonna nu şi-au continuat relaţia, dar au colaborat pe plan muzical. În 1991, Michael a lansat single-ul In The Closet de pe al optulea album, Dangerous. Iniţial, piesa ar fi trebuit să fie un duet cu Madonna.

În1992, blonda a a mărturisit că a scris câteva versuri pentru melodie şi i le-a dat lui Michael.

Cu toate acestea, Regele Pop a decis că sunt „prea provocatoare” pentru stilul său şi a decis să nu mai lucreze împreună.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg