Madonna, sex şi săruturi fierbinţi cu Michael Jackson: „L-am relaxat cu un pahar de Chardonnay şi a făcut minuni”

19 mai, 2021
4 madi3 jpg jpeg

Michael Jackson a trăit o idilă cu  o colegă de scenă, dar relaţia lor nu a fost atât de mediatizată. Cea care i-a oferit starului câteva momente de neuitat este nimeni alta decât Madonna, care a şi dezvăluit modul în care povestea lor a evoluat.

În anii 1980 şi 1990, Michael Jackson era una dintre cele mai mari vedete pop de pe planetă. Albumele sale, Thriller şi Bad, erau unele dintre cele mai bine vândute discuri din toate timpurile,  şi încă mai sunt. Faima l-a ajutat pe celebrul artist să ajungă în unele cercuri sociale. La acea vreme, solistul a trăit chiar o poveste de dragoste rapidă cu Madonna.

Cântăreaţa tocmai îşi lansase albumul de debut, Madonna. A urmat apoi, în 1984, Like A Virgin. Povestea spune că cele două staruri pop s-au întâlnit la o petrecere, iar cel care i-a adus împreună a fost managerul lor, Freddy DeMann.

stanga
dreapta
1 madi2 jpg jpeg
4 madi3 jpg jpeg
3 madi5 jpg jpeg

În 1991, cei doi au fost văzuţi la cea de-a 63-a ediţie a premiilor Oscar, unde Madonna a îmbrăcat o rochie albă, iar Michael un costum cu diamante. Ulterior, Madonna şi Michael au fost zăriţi de nenumărate ori în oraş, în timpul unor întâlniri romantice, înainte ca relaţia lor să se oprească brusc.

În timpul unui interviu din 2016, Madonna a dezvăluit că s-a bucurat de o relaţie cu Michael, dar el avea nevoie de o cu totul altă persoană.

Când a fost întrebată despre natura legăturii ei cu celebrul artist, Madonna a răspuns: „Vrei să îţi spun despre săruturi, nu-i aşa?”

James a vrut să ştie dacă ea şi Michael au avut un „sărut franţuzesc complet”. <<Da, ne-am sărutat cu limba!>>, a precizat ea. Apoi a continuat să dezvăluie cine a făcut prima mişcare.

„Dacă vrei să afli adevărul, eu am iniţiat totul, deoarece era un pic timid. Totuşi, mi-a fost complice, a fost dispus. L-am făcut să se relaxeze cu un pahar de Chardonnay şi a făcut minuni! A făcut minuni", a povestit blonda.

Michael şi Madonna nu şi-au continuat relaţia, dar au colaborat pe plan muzical. În 1991, Michael a lansat single-ul In The Closet de pe al optulea album, Dangerous. Iniţial, piesa ar fi trebuit să fie un duet cu Madonna.

În1992, blonda a a mărturisit că a scris câteva versuri pentru melodie şi i le-a dat lui Michael.

Cu toate acestea, Regele Pop a decis că sunt „prea provocatoare” pentru stilul său şi a decis să nu mai lucreze împreună.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg