Madonna și-a arătat sânii fără nicio jenă, la 64 de ani, ca să marcheze cea mai sexuală perioadă din viața sa

31 octombrie, 2022
Madonna în baie jpg

Artista și-a lăsat mască fanii, căci are un mod inedit de a marca cea de-a 30-a aniversare a celei mai sexuale perioade din viață.

Madonna alege așadar să fie cât poate de ”sexplicită”. Căci au trecut exact 30 de ani de când a lansat controversata carte ”Sex”. Și să nu uităm că era ceva important, în acea perioadă presărată de tabuuri. Dacă astăzi sânii și goliciunea nu mai uimesc, nu mai contrariază, să-i dăm Cezarului ce e al Cezarului. Madonna a fost diva incontestabilă, lipsită de inhibiții. Încă din tinerețe a jucat pe cartea sexului și a făcut valuri.

Iar acum, la 64 de ani, când alte femei sunt bunici, Madonna continuă să șocheze. Ea s-a pozat topless și și-a cenzurat doar mameloanele, cu două emoji-uri interesante: semnul dolarului și o acadea. Nu putem să nu remarcăm perfecțiunea bustului Madonnei, evident operat. Sânii săi fermi sunt perfect rotunzi și mult mai mari decât în tinerețe, când și-i expunea la fel, fără jenă și rețineri.

madonna nud 2 jpg

Doar chipul îi trădează vârsta și operațiile estetice, care aproape i-au împietrit trăsăturile. Însă corpul de adolescentă îi permite abordarea oricărui outfit.

Persoanele aflate la a doua tinerețe sigur își amintesc celebrul refren al divei: ”Express yourself, dont repress yourself.”

Căci a fost motto-ul vieții Madonnei. Nu s-a sfiit niciodată să-și arate adevărata personalitate. Care da, e incendiară. Madonna a recunoscut că sexul nu este doar plăcerea ei vinovată, ci și „obsesia” ei actuală.

Madonna adoră să își actualizeze momentele celebre și ”obraznice”, drept pentru care anul acesta a recreat și celebrul sărut cu Britney Spears, în ziua nunții acesteia.

Cele două cântărețe s-au sărutat acasă la cei doi miri, pentru a ne aminti tuturor de sărutul lor de la Video Music Awards din 2003, când au șocat publicul cu coregrafia lor îndrăzneață.

Vedeta de 40 de ani, care se află acum la a treia ei căsnicie, s-a schimbat într-o rochie roșie mini Versace după ce se arătase tuturor invitaților într-o ținută alăa cu trenă, creată de Donatella Versace. În tot acest timp, Madonna (63) a purtat o rochie colorată, de efect.

În 2003, Britney a urcat pe scenă cu Regina Pop și Christina Aguilera pentru a cânta un mix de „Like a Virgin”, „Hollywood” și „Work It”. La acea vreme, acel gest îndrăzneț a uimit întreaga audiență. Fostul iubit al lui Spears, Justin Timberlake, a rămas cu gura căscată la spectacolul pe care-l dădeau divele de pe scenă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique