Madonna și-a sărbătorit fiul, care a împlinit 22 de ani: ”Ca de la un Leu la altul...” Azi diva face 64 de ani

16 august, 2022
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg

Rocco Ritchie a împlinit 22 de ani, ocazie pe care mama lui nu a ratat-o și l-a sărbătorit cu mare fast.

Fiul pe care îl are cântăreața cu regizorul britanic Guy Ritchie a devenit un bărbat în toată regula, care deși locuiește în Marea Britanie, face tot posibilul să se întâlnească foarte des cu celebra sa mamă.

7 rocco ritchie3 jpg jpeg

Tânărul este și el, la rândul său, un artist, care a cochetat inclusiv cu modelingul. Rocco este reprezentat de o galerie de artă din Londra sub pseudonimul Rhed și a început deja să vândă picturi care au prețuri ce ajung până la 24.000 de lire, potrivit pagesix.com.

„Rhed este un tânăr artist în ascensiune al cărui background cultural este divers și neconvențional”, este descris Rocco pe pagina dedicată lui de pe site-ul galeriei de artă Tanya Baxter Contemporary.

În anul 2016, Rocco a decis că vrea să locuiască cu tatăl său în Londra, deși instanța îi acordase custodia Madonnei. La acea vreme, acesta ar fi declarat că mama sa este obsedată de control și că nu îi oferă cu adevărat atenţia de care el are nevoie, potrivit tmz.com.

Madonna şi Guy Ritchie au fost căsătoriţi timp de opt ani, în perioada 2000 - 2008.

Între timp, relația mamă – fiu s-a îmbunătățit considerabil, iar motivul pentru care au avut disensiuni în trecut poate fi chiar descrierea făcută de Madonna: ”De la un Leu la altul.” Amândoi născuți în acest semn zodiacal, două persoane ambițioase, este greu ca doi Lei să strălucească împreună.

Și Lourdes Leon a avut partea sa de neînțelegeri cu mama, pe care a acuzat-o că ar fi ”obsedată de control.”

Artista împlinește chiar azi 64 de ani, la câteva zile de la aniversarea fiului său. Madonna a organizat o petrecere foarte drăguță, în aer liber, unde Rocco a fost în centrul atenției.

Madonna a îmbrăcat o rochie foarte cuminte, având în vedere stilul cu care ne-a obișnuit în ultimul timp. Rochia mulată i-a flatat silueta și este vizibil faptul că și-a adus îmbunătățiri în zona fesierilor, căci Madonna are acum un posterior care o poate face invidioasă pe Kim Kardashian.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg