Magda Pălimariu a născut chiar de ziua ei de naștere: “Ce cadou mai minunat puteam primi"

21 august, 2022
magda56 jpg

Magda Pălimariu a devenit astăzi, chiar de ziua ei de naștere și cu o zi înainte de aniversarea căsătoriei, mămica unui băiețel de toată frumusețea.

“Ce cadou mai minunat pe lumea asta puteam primi de ziua mea? Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. Mulțumim Doamne! Suntem recunoscători pentru tot!” a fost mesajul  plin de emoție al fostei vedete PRO TV.

Magda Pălimariu s-a căsătorit în urmă cu un an și s-a mutat în Norvegia, soțul său fiind președintele Camerei de Comerț de aici. “Avem prieteni comuni, ne-am intersectat de câteva ori și ne-am dat seama că avem interese asemănătoare și aceleași valori după care ne ghidăm. Restul a venit de la sine”, povestea vedeta despre soțul său pentri OK!

magda58 jpg

Magda se declară îndrăgostită de Norvegia.

„Îmi place foarte mult, este o a doua casă pentru noi și, așa cum am mai spus, îmi place mult în Oslo și împrejurimi. Pot să stau la malul mării, iar la 10 - 15 minute pot merge să schiez, în Holmenkollen. Norvegia este o țară deosebită, cu multe atracții turistice și locuri care merită vizitate, cum ar fi fiordurile. Iarna este o minunăție să poți sta în igluuri și să vezi Aurora Boreală”.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
AFIS FILM  jpg