Magia UNTOLD 2021 prinde contur: a început construcţia celui mai mare festival din Europa

23 august, 2021
1 b91a2449 pano jpg jpeg

Peste 1.600 de oameni din peste 10 ţări lucrează doar pentru producţia festivalului. Organizatorii UNTOLD au început construcţia celui mai mare festival din Europa organizat în acest an, festival la care sunt aşteptaţi cei mai buni DJ-i ai lumii, artişti şi trupe de renume naţionale şi internaţionale.

Mai sunt 17 zile până când ţinutul magic din inima Transilvaniei îşi va deschide porţile pentru toţi cei care vor să îi descopere secretele. Producţia celei de-a 6-a ediţii va fi una cu adevărat impresionantă, din toate punctele de vedere, de la decoruri, la poveste, personaje, dansatori, artişti şi fani din întreaga lume. Cele 7 scene ale evenimentului vor dezvălui tărâmul magic UNTOLD şi conceptele sale unice.

Scena principală va avea peste 800 de mp de ecran led, 28 de metri înălţime, peste 90 de metri la bază şi o deschidere de 18 metri. Doar decorul pentru mainstage, care are peste 2.000 mp, este adus de 18 camioane în Cluj-Napoca. Pe aceeaşi scenă vor fi încorporate elemente 3D care pun în lumină conceptul creativ UNTOLD 2021, Luna – The Rising şi personajelor sale mitice.

Transilvania este un teritoriu prins între legendă şi mit, un univers nedesluşit, un loc perfect pentru experienţe unice. La fiecare ediţie a festivalului UNTOLD fanii descoperă o altă poveste, o lume între imaginar şi real: Magicianul, vrăjitorii, dragonii, zânele, druizii, nimfele, dansatorii care se joacă cu focul, toţi într-o perpetuă conexiune. 

Luna este protectoarea festivalului în acest an şi reprezintă sursa unei energii colective, a unei conexiuni puternice şi a energiei pozitive care încarcă întreaga omenire. Luna va veghea scena principală pe care vor urca David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Fedde le Grand, Ofenbach, Quintino, Parov Stelar, The Script, Tyga şi mulţi alţii.

Producţia este spectaculoasă şi în cazul scenelor secundare.

Scena Galaxy va avea forma unei elipse cu o lăţime de 27 de metri şi o înălţime de 11 metri. Aici va fi creat un univers care, cu puterea muzicii, îi poartă pe spectatori într-o călătorie unică, plină de energie, ghidul fiind de fiecare dată altul: Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens, Claptone sau Tale Of Us. Fiecare artist va deschide un portal special muzical.

Scena Alchemy va avea 26 de metri lăţime şi 20 de metri înălţime şi va fi acel univers în care fanii se simt liberi, în care nu există bariere de comunicare, iar experienţele memorabile abia aşteaptă să fie trăite.

Lumea mistică a alchimiştilor e reprezentată de Netsky, Chase & Status, Rudimental, Wilkinson, Dub FX & Woodnote dar şi cei mai cunoscuţi artişti români din rap, trap, hip-hop, grime, dubstep sau drum&bass.

Pentru ca magia UNTOLD să fie completă, alte 230 de camioane au adus aparatura necesară pentru toate scenele. Peste 1.600 de oameni, din peste 10 ţări, lucrează pentru a asigura producţia festivalului, care are loc în mai puţin de trei săptămâni.

UNTOLD 2021 are loc între 9 şi 12 septembrie.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg