Mai elegantă ca oricând! Carmen Iohannis a avut un look impecabil în vizita din Coreea de Sud

22 aprilie, 2024

Preşedintele Klaus Iohannis și soția sa au plecat într-o vizită oficială de trei zile în Coreea de Sud.

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg

Nu am mai văzut-o de ceva timp în spațiul public pe Carmen Iohannis și ne bucurăm că și de această dată ne putem mândri cu apariția sa. De altfel, după vizita în țările africane, aceasta este și prima ieșire oficială în public, între timp Prima Doamnă putând fi văzută doar la slujba de Paște.

Și acum, ca și în precedenta deplasare, ea îl însoțește pe președintele Klaus Iohannis într-o vizită diplomatică oficială, de data aceasta în Orientul Îndepărtat, în Coreea de Sud. După cum au notat jurnaliștii de la diverse cotidiane, cuplul prezidențial s-a îmbarcat la Sibiu, chiar în orașul în care Carmen Iohannis continuă să locuiască și să predea elevilor săi de liceu, iar aeronava folosită este un Gulfstream G550, un avion privat operat de Global Jet Luxemburg, cu care cei doi au zburat și în Emiratele Arabe Unite (martie 2023) și în turneul african din Kenya, Tanzania, Capul Verde și Senegal (noiembrie 2023).

După un zbor de aproximativ 10 ore, avionul a aterizat la o bază aeriană din Seul, unde Klaus Iohannis și soția sa au fost întâmpinați de autoritățile sud-coreene. Apoi, au fost conduși la primul obiectiv de pe agenda vizitei lor, anume în zona demilitarizată - în contextul pericolului permanent reprezentat de Coreea de Nord - și la Cimitirul Național din Seul. 

Acolo, soții Iohannis și-au arătat respectul față de victimele căzute în timpul conflictului militar între nord și sud, Prima Doamnă optând pentru un outfit all-black realizat în atelierul Ellis by Eli Lăslean - un deux-pièces negru, cu sacou cu mâneci trei sferturi și fustă conică de lungime potrivită cu standardele de etichetă, din triplu voal și nasturi tip bijuterie, din cristale fumurii, cu adevărat un look impecabil pentru o asemenea ocazie.

Totodată, am remarcat și schimbarea nuanței părului, într-un frumos castaniu ce pare s-o întinerească pe Carmen Iohannis.

Pe agendă sunt trecute mai multe întâlniri interesante, precum cea cu președintele Yoon Suk-yeol, la Yongsan Office, cu premierul Han Duck-soo, vizita Galeriei Naționale de Artă și la complexul de producție Doosan Enerbility. Așteptăm să vedem ce ținute etalează Prima Doamnă și în celelalte ocazii.

FOTO: Administrația PrezidențialăRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg