Mai hot chiar decât fiicele lor?

4 februarie, 2011

Orice fiică îşi priveşte mama ca pe un model şi-şi doreşte ca, într-o bună zi, să ajungă ca ea, să arate ca, să vorbească, să se mişte şi să fie la fel de elegantă ca aceasta. Se-ntâmplă însă ca mamele să rămână aceleaşi beauty icon-uri şi după ce fetele lor au crescut şi şi-au demonstrat potenţialul

Orice fiică îşi priveşte mama ca pe un model şi-şi doreşte ca, într-o bună zi, să ajungă ca ea, să arate ca, să vorbească, să se mişte şi să fie la fel de elegantă ca aceasta. Cel puţin, aşa se întâmplă în mod normal. Şi, tot în mod normal, fiicele ajung să-şi depăşească mamele şi în frumuseţe, şi în aptitudini. Se-ntâmplă însă ca mamele să rămână aceleaşi beauty icon-uri şi după ce fetele lor au crescut şi şi-au demonstrat potenţialul. Cel mai adesea, acest fenomen se întâmplă în rândul actriţelor, al cântăreţelor şi al fotomodelelor, care fac eforturi uriaşe să rămână în lumina reflectoarelor şi să uimească mereu prin prezenţa lor.

Demi Moore şi Tallulah Belle

Au aceeaşi alură, picioare lungi şi frumoase, şi au adoptat coafuri şi ţinute vestimentare similare. Par două surori. Doar că sunt mamă şi fiică, iar între ele este o diferenţă de 32 de ani. Demi Moore (48) şi fiica sa şi a lui Bruce Willis, Tallulah Belle (16), au fost surprinse asistând la o defilare de modă în Brazil. Pentru un astfel de look, Demi a mărturisit cu ceva timp în urmă că a cheltuit 220.000 de lire sterline numai pe operaţii estetice faciale. Cât despre Tallulah, ea şi-a dorit întotdeauna să fie luată în serios şi a avut mereu un comportament mult mai matur decât vârsta ei. Cu alte cuvinte, amândouă sunt mereu în contratimp cu vârsta lor.

Joely şi Daisy Richardson

Singura diferenţă vizibilă între ele este culoarea părului. Joely, faimoasă pentru rolul Juliei McNamara din serialul „Pe muchie de cuţit“, bazat pe poveştile de viaţă ale medicilor esteticieni, spune că a reuşit să-şi păstreze tinereţea tenului şi fără să apeleze la bisturiu. Dar asta nu înseamnă că exclude total posibilitatea de a recurge şi la asemenea operaţii, pe viitor. Cu o diferenţă de 28 de ani între ele, Joely (46) şi Daisy (18) ar putea obţine uşor acelaşi rol.

Yasmin şi Amber Le Bon

Amber Le Bon are gene bune. Doar este fiica celebrului topmodel Yasmin şi a lui Simon, solistul formaţiei Duran Duran. La fel ca mama ei, Amber a intrat în lumea modei, iar acum doi ani a fost votată ca fiind una dintre cele mai hot fiice de celebrităţi din lume. Şi, deşi le despart nu mai puţin de 25 de ani, Amber (21) şi Yasmin (46) ar putea defila împreună pe catwalk.

Diana şi Tracee Ellis Ross

Diva pop a mărturisit că nu şi-ar fi putut face niciodată operaţii estetice din cauza reacţiei pe care ar fi avut-o copiii ei. „Ar fi foarte supăraţi pe mine, dacă aş face aşa ceva“, a spus Diana. Mamă a cinci copii, Diana (66) este mai în vârstă cu 28 de ani decât fiica ei Tracee (38), dar cu greu ţi-ai putea da seama de o asemenea diferenţă între ele. Căci Diana, chiar şi la această vârstă, nu are niciun rid.

Priscilla şi Lisa Marie Presley

Deşi o vreme a refuzat să recunoască, Priscilla (65) a mărturisit într-un final că şi-a făcut lifting facial. Din păcate pentru ea, medicului estetician nu prea i-a ieşit operaţia, astfel că fosta soţie a lui Elvis Presley s-a ales cu câteva injecţii cu silicon de proastă calitate. Fiica ei, Lisa (43), a ajuns şi ea să arate mai degrabă ca sora mamei ei, deşi între ele e o diferenţă de 22 de ani. Totuşi, preferăm naturaleţea Lisei.

Foto: Northfoto



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg