Mai sexy decât Melania Trump, la summitul G20 FOTO&VIDEO

10 iulie, 2017
juliana awada 8 jpg jpeg

Deşi părea că soţia preşedintelui american va fi în centrul atenţiei, o altă Primă Doamnă a fost în prim-plan. Chiar şi Donald Trump a remarcat-o!

Primarul Hamburgului, Olaf Scholz, alături de invitaţii summitului G20

Ajunsă pe tărâm european, Melania Trump a dat măsura eleganţei şi distincţiei care o plasează în rândul celor mai apreciate Prime Doamne ale vremii. Dar chiar dacă garderoba sa a fost inegalabilă, nu ea a fost în centrul atenţiei. Şi nu, nu e vorba despre Ivanka Trump, fiica soţului ei care e într-o competiţie făţişă cu ea. Şi nici despre Brigitte Macron, pe care toţi oficialii reuniţi la Hamburg au urmărit-o îndeaproape, de la vestimentaţie şi până la maniere.

stanga
dreapta
G20 Hamburg Summit: Day 2 Of Sessions jpeg
G20 Nations Hold Hamburg Summit jpeg
Juliana Awada (4) jpeg
G20 Nations Hold Hamburg Summit jpeg
G20 Summit in Hamburg jpeg
G20 Summit in Hamburg jpeg

Cea care a atras privirile tuturor a fost soţia preşedintelui argentinian, Juliana Awada. În vârstă de 43 de ani, frumoasa sud-americancă cu origini libaneze şi siriene este căsătorită din 2010 cu actualul preşedinte al Argentinei, Mauricio Macri, şi activează în domeniul afacerilor.

image

Cu o siluetă longilină şi dimensiuni de manechin, Juliana Awada Juliana Awada i-a atras atenţia şi lui Donald Trump, care s-a aşezat lângă ea la dineul oficial - în timp ce pe locul lui s-a aşezat cu multă îndrăzneală Ivanka, iar Melania a avut misiunea de a-l cuceri pe Vladimir Putin.

Dar, în ciuda farmecelor lui Trump, Juliana a avut ochi doar pentru soţul său, Mauricio. De altfel, perechea prezidenţială argentiniană a oferit şi cel mai romantic moment al summitului, un sărut în văzul tuturor, tot cu ocazia concertului simfonic de vineri.

o rochie neagră, cu bretele şi decolteu în V, dublată de o rochie din plasă cu pietre strălucitoare, care-i dădea un aer lejer şi sexy.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg