Mai sunt sau nu logodiți? Adele, la dating cu iubitul ei, fără presupusul inel de logodnă

14 octombrie, 2022

Artista a fost văzută luând cina cu Rich Paul, însă de pe mâna ei lipsea inelul cu diamant cu care ar fi cerut-o de soție.

Adele si Rich Paul Profimedia jpg

Părea că Adele (34) se îndreaptă vertiginos spre altar la brațul managerului sportiv Rich Paul (40), după ce, în februarie, defila nonșalantă pe covorul roșu de la Brit Awards fluturând prin fața camerelor de filmat și fotografiat un spectaculos inel cu diamant. Și la cât de strălucitor era inelul și la cât de sigură părea pe ea Adele, bijuteria părea să fie un inel de logodnă care să susțină promisiunea unei relații serioase, începută în vara lui 2021 și care urma să se concretizeze cât de curând.

Însă, imediat după, Adele și-a anunțat foarte agitată fanii că va trebui să-și suspende mega-concertele din Las Vegas, bălmăjind niște scuze care le-au dat de înțeles tuturor că ar trece prin momente tensionate cu iubitul ei american. Asta până în vară, când au fost văzuți din nou împreună într-o vacanță petrecută în Porto Cervo, unde păreau a fi destul de relaxați în compania prietenilor lor.

De atunci, Adele s-a retras iarăși, iar la cea mai recentă ieșire în oraș cu Rich Paul, la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica, paparazzi au remarcat că inelul cu pricina lipsea de pe degetul ei, artista neavând, de altfel, nicio bijuterie și fiind complet nemachiată. Să fi ieșit din discuție căsătoria? Ori poate cu toții ne-am grăbit să presupun că într-acolo se îndreaptă relația ei cu managerul sportiv?

După imaginile surprinse cu cei doi, îmbrăcați sport și grăbindu-se să nu fie surprinși în același cadru, parcă evitând cumva contactul fizic, tindem să credem că artista n-ar mai fi chiar într-o perioadă roz cu Rich Paul - al doilea iubit de culoare după rapperul Skepta și a doua ei relație după divorțul de Simon Konecki. Și când te gândești că pentru el s-a mutat ea peste Ocean și a investit într-o spectaculoasă casă din Los Angeles, cu vedere la exclusivista zonă de shopping Rodeo Drive - fosta reședință a lui Silvester Stallone și o tranzacție care a fost mărul discordiei între el și soția sa, care era să-i ducă la divorț.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg