Maia Morgenstern a vorbit despre un vis neîmplinit: „Părinţii nu au fost de acord“

12 septembrie, 2018
Maia Morgenstern actrita Fructul oprit jpeg

Marea doamnă a cinematografiei româneşti, Maia Morgenstern, a dezvăluit lucruri mai puţin cunoscute din viaţa ei. Actriţa a vorbit la Happy Channel despre un vis neîmplinit, dar şi despre părinţii ei.

image

„Îmi place cum arată viaţa mea acum, în clipa asta! Îmi place grozav“, a spus Maia Morgenstern, care a vorbit şi despre dorinţa pe care o avea în copilărie. „Voiam foarte tare să fiu casnică, voiam să stau acasă. Sufeream că mama mea merge la serviciu. Mama a fost informatician, a fost printre primii informaticieni din România. Mi-ar fi plăcut să fiu balerină. Dar părinţii nu au fost de acord, spuneau că nu am rezistenţă“, a mărturisit îndrăgita actriţă, în cadrul interviului de la „CulTOUR“.

În timpul întâlnirii cu Rapha, reporterul Happy Channel, Maia a vorbit şi despre iubire. „Ce e iubirea? I-ai împrumutat privirea. Probabil că asta este o formă, o explicaţie a iubirii. Acea comunicare, la nivel verbal, nonverbal. Este un soi de compatibilitate totală, de comunicare perfectă, ce poate ţine mai mult sau mai puţin”, a spus aceasta.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg