Maia Morgenstern are o stea pe Walk of Fame-ul românesc

2 mai, 2011

Aleea celebrităţilor din Bucureşti s-a îmbogăţit cu prima stea a unei actriţe, cea a Maiei Morgenstern. Inaugurarea a avut loc ieri, 1 mai, în Piaţa Timpului, chiar de ziua actriţei.

Aleea celebrităţilor din Bucureşti s-a îmbogăţit cu prima stea a unei actriţe, cea a Maiei Morgenstern. Inaugurarea a avut loc ieri, 1 mai, în Piaţa Timpului, chiar de ziua actriţei.

Ziua de ieri a fost una plină de evenimente pentru Maia Morgenstern. Actriţa a sărbătorit împlinirea a 49 de ani şi a fost prezentă la dezvelirea stelei sale de pe Aleea Celebrităţilor din centrul Capitalei. La vederea stelelor inaugurate deja în Piaţa Timpului, cele ale lui Amza Pellea, Victor Rebengiuc, Florin Piersic şi a lui Radu Beligan, Maia Morgenstern a declarat: „Ştiu cui aparţin aceste stele pe care dumneavoastră le vedeţi. Ele aparţin unor mari valori, mari talente şi personalităţi. Oameni care cel puţin pe mine m-au învăţat ce înseamnă frumosul, binele, continuitatea, arta“. Totodată, ea s-a simţit onorată ca numele ei să apară alături de adevăratele valori româneşti: „Acest moment este unul dintre cele mai mari cadouri pe care viaţa, în special publicul, colegii de breaslă, mi-l poate oferi“. Vezi aici galeria foto

George Ivaşcu,directorul Teatrului Metropolis şi unul dintre iniţiatorii acestui proiect cultural în Capitală, a ţinut un mic discurs, în cadrul căruia a vorbit laudativ la adresa actriţei. „Maia Morgenstern este un brand românesc cu care ne putem mândri în lume şi care ne ajută, din când în când, sp ne amintim că marii noştri artisşti sunt oameni cărora publicul le consfinţeşte acea parte de generozitate şi de dăruire“, a spus acesta.

Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg