Majda Aboulumosha, despre cum a ajuns să joace în telenovele. „Din 12.000 mii de adolescenți...“

21 mai, 2022

Înainte de-a fi vedetă de televiziune, frumoasa brunetă a jucat în celebrul serial „Regina„, de la Acasă TV.

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg

Are o siluetă de invidiat, un zâmbet de milioane și un suflet la fel de cald, precum cozonacii cu care face furori printre amatorii de deserturi de casă. Majda Aboulumosha a evoluat frumos, în ultimii ani, în spațiul media, dar cei mai mulți și-o amintesc și acum jucând în telenovela „Regina“, îmbracată în port țigănesc și cu replici neaoșe, cu mult înainte de-a apărea la „Ferma vedetelor“ ori „Survivor“ sau de-a fi gazda emisiunii „Femeia alege“. 

Iată ce-și amintește Majda despre primul moment care a adus-o la Acasă TV.

În urmă cu 15 ani am mers la castingul "În al 9-lea cer". Casting la care m-a înscris verișoara mea fără să știu. Așa este ea, verișoara mea, se gândește mult la mine. Este cel mai mare critic al meu și sora pe care mi-am dorit-o toată viață. Eu am primit telefonul și m-au întrebat dacă vreau să merg să spun o poezie sau un monolog. Mi-am zis... ce să caut eu acolo?! În schimb, bunica care m-a crescut, mi-a spus... ție îți plac poeziile, mergi să spui!“, a povestit recent Majda pe paginile ei de socializare.

M-am dus! Singură! Cu trenul. (Majda s-a născut și a copilărit în Ploiești, n.r.) Am așteptat la o gură de metrou, de unde trebuia să fiu preluată. Doar că nu era gura de metrou corectă, cea la care așteptam eu. Tot acolo mai aștepta o față, care se tot farda și își repeta poezia. I-am ținut oglinda să se rujeze și în timpul ăla eu mă mă tot gândeam... eu de ce mă duc? Când eram pe picior de plecare, că am zis că nu o să vină nimeni să mă ia de acolo, am primit un telefon și m-au întrebat unde sunt. Am ajuns la gura corectă de metrou și acolo am văzut o mulțime de tineri care mergeau la casting.
Ajunsă acolo... am intrat printre primii să-mi spun monologul. Microfoane, lumini puternice, era o lume nouă pentru mine. În juriu erau mulți oameni, iar în mijloc Doamna Ruxandra. Mi-am spus monologul din Gabriel Garcia Marquez și după i-am căutat privirea să văd dacă e bine sau e rău. Am mai intrat de câteva ori să dăm niște probe, eram alături de Simina. Am rămas prietene de atunci. Din 12.000 mii de adolescenți s-au ales 12 oameni. Eu am fost printre ei
, spune azi, cu mândrie, Majda.

„Doamna Ruxandra a crezut în mine. A fost omul care m-a adus Acasă. La acasatv am petrecut mulți ani și am învățat multe. Doamna Ruxandra mi-a dat curaj, mi-a zâmbit, m-a băgat în ședința, m-a motivat. În viață știu că totul e cu un scop! Eu nu am renunțat, dar am avut și oamenii care au crezut în mine ♥️“.

După acest casting, Majda a fost distribuită în „Regina“, una dintre cele mai de succes producții ale postului Acasă TV, semnate de Ruxandra Ion.

Deunăzi, Majda s-a reîntâlnit cu Doinița Oancea, alături de care a jucat în „Regina“ și de care o leagă o frumoasă prietenie. Slabe, cu părul lung, negru și creț și îmbrăcate în rochii albe similare, păreau de-a dreptul surori.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg