Malvina Cervenschi: mamă în secret

29 septembrie, 2010

De când a trecut la pupitrul Jurnalului de dimineaţă de la TVR, acum patru ani, Malvina (30) se trezeşte zilnic la ora 04.00. Nu e uşor, e drept, dar are marele avantaj de-a putea să-şi dedice restul zilei pasiunilor sale şi

De când a trecut la pupitrul Jurnalului de dimineaţă de la TVR, acum patru ani, Malvina (30) se trezeşte zilnic la ora 04.00. Nu e uşor, e drept, dar are marele avantaj de-a putea să-şi dedice restul zilei pasiunilor sale şi celor dragi. Noul proiect al vedetei, pe care l-a pornit singură de la zero, este o linie de brăţări home made, inspirate de moda şnurului roşu Kabbalah, menite să le aducă noroc celor care le poartă.

„Consultantul“ său artistic s-a dovedit a fi chiar Dănuţa (11), fetiţa de care are grijă de doi ani. „Am cunoscut-o pe «pitică» la o fundaţie patronată de un preot. Ea locuieşte în continuare acolo, stă în condiţii foarte bune, merge la o şcoală normală, e în clasa a IV-a şi învaţă foarte bine. În weekenduri şi în vacanţe, însă, stă cu mine“, povesteşte Malvina. Prezentatoarea spune că prioritară pentru ea, în acest moment, este educaţia Danei, care a progresat foarte mult în ultimii doi ani.

„Am încredere că va fi un om bun, cu valori şi cu principii de viaţă şi ştiu că o să devină o tânără frumoasă, deşteaptă şi foarte descurcăreaţă. Vreau s-o învăţ de mică să aibă grijă de ea. Noi îi vom fi alături toată viaţa, dar fiecare om trebuie să încerce să se descurce singur.“ Malvina e hotărâtă s-o lase pe Dănuţa să-şi descopere natural pasiunile şi încearcă doar s-o ghideze. Astfel, Dana i-a devenit companion, atât la studioul de ştiri, cât şi în redacţie, la salonul de creaţie al prietenei sale, de profesie designer sau la cafeneaua pe care Malvina o deţine împreuncă cu soţul ei.

Deşi nu există nicio legătură de sânge între Malvina şi Dana, cele două chiar seamănă. Înalte, slăbuţe, brunete cu părul lung. „Copiii sunt ca nişte bureţi. Au tendinţa de-a copia caracteristici de la persoanele din jurul lor. Cum noi stăm mult împreună, mai mult ca sigur că am ajuns un model pentru ea, dar fineţea şi atitudinea sunt ale ei. S-a născut cu ele şi, în timp, doar s-a modelat după mine“, spune Malvina. Cele două au devenit în timp prietene foarte bune şi obişnuiesc să vorbească despre aproape orice. Aşa a aflat prezentatoarea că pe micuţă ar bucura-o foarte mult dacă familia Cervenschi s-ar mări. Şi de această dată, Dănuţa i-a servit Malvinei drept „consultant“: „Malvi, eu sunt convinsă că vei avea o fetiţă!“.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}