Mama Deliei Matache are probleme de sănătate: „Nu mai am cum să lupt''

2 iulie, 2021
1 delia8 1 jpg jpeg

Mama Deliei are din nou probleme de sănătate. Dacă în urmă cu câteva luni se opera la glanda tiroida, femeia se confruntă acum cu dureri puternice la o mână  

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Stau acasă liniştită, nu ţin niciun tratament şi Dumnzeu cu mila”, a spus Gina Matache la o emisiune TV.

„Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu sunt lucruri puţin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poţi să înţelegi. Nu există tratament”, a mai spus mama Deliei.

Gina Matache a mai reuşit să depăşească în urmă cu câteva luni un obstacol, o intervenţie complicată. Atunci a fost mulţumită de rezultate.

„Nu se mai putea amâna această intervenţie. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt nişte oameni... să le dea Dumnezeu sănătate. În sfârşit, avem şi noi nişte medici.

Cel puţin aici, nu ştiu cum or fi în altă parte. Aici, de la portar până la ultima e infirmieră e exemplar tot. Am avut noroc, nici măcar la operaţie nu am simţit durere, nu am simţit nimic”, a adăugat artista.Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg