Mamă din nou, oficial! Sandra Bullock, într-un pictorial exclusiv cu fetiţa adoptată recent

3 decembrie, 2015
sandra bullock 600x800 jpeg

Surpriză de proporţii din partea uneia dintre cele mai discrete staruri de film, privind viaţa ei de familie: Sandra Bullock a confirmat că este mamă a celui de-al doilea copil, adoptat recent. Şi, în ciuda speculaţiilor că ar fi vorba de o fetiţă nou-născută cu care actriţa de 51 de ani ar fi fost surprinsă ieşind din Spitalul Cedars-Sinai, pe 26 septembrie, iată că doar o parte dintre zvonuri este adevărată.

Sandra a adoptat într-adevăr o fetiţă, dar nu una atât de mică precum credeam. În exclusivitate pentru numărul din 14 decembrie al revistei „People”, Sandra Bullock a recunoscut că a adoptat o fetiţă în vârstă de 3 ani şi jumătate, pe nume Laila – înfiată dintr-un orfelinat din Louisiana. “Când mă uit la ea, nu încape îndoială că trebuia să fie aici, cu mine”, mărturiseşte candid actriţa, care mai are un fiu adoptat, Louis, în vârstă de 5 ani. “Pot să vă spun cu mâna pe inimă: copiii potriviţi au venit în viaţa mea la momentul potrivit”.

Exclusiv: Sandra, Laila şi Louis

Dacă vă întrebaţi când a decis starul din “Gravity” să îşi mărească familia, se pare că Louis este responsabilul. “El a început întreaga peripeţie.”. Şi se pare că cei doi fraţi au legat deja o relaţie inseparabilă, deşi Laila se află în perioada de acomodare şi are nevoie de multă atenţie şi siguranţă. “Ştiu că era speriată, iar noi toţi ne doream doar să ştie că eu şi cu Louis nu plecăm nicăieri. (…) ne-a adus în casă rozul şi sclipiciul şi piese de Lego şi pe Batman. Familia mea e omogenă şi diversă, puţin nebunatică, iubitoare şi înţelegătoare. Asta înseamnă familia”, a conchis ea.

Sandra şi iubitul ei, Bryan

Sandra are grijă de cei doi copii ai săi împreună cu noul iubit, Bryan Randall, cu care are o relaţie de câteva luni. Acesta este şi fotograful profesionist care a realizat pictorialul cu actriţa pentru “People”. Sandra a dorit să atragă atenţia oamenilor că există peste 400.000 de copii în orfelinatele din Statele Unite.

Abia aşteptăm să vedem întreg pictorialul!Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg