Mama fetiţei adoptive a Angelinei Jolie vrea să ia legătura cu fiica sa

18 ianuarie, 2017
28th Annual Nickelodeon Kids Choice Awards   Show jpeg

Mama biologică a fetiţei adoptate de Angelina Jolie şi Brad Pitt, pe când era doar un bebeluş, vrea să reia legătura cu fiica ei, informează presa internaţională.

Angelina Jolie alături de Zahara şi Shiloh

Ce surpriză! Mama biologică a Zaharei, o femeie pe nume Mentewab Dawit Lebiso, care locuieşte în Etiopia, a luat legătura cu jurnaliştii DailyMail pentru a-i transmite un mesaj fiicei sale, acum în vârstă de 12 ani, şi pentru a o ruga să ia legătura cu ea.

Aceasta insisă că Zahara trebuie să ştie că ea o iubeşte la fel de mult precum Angelina, mama adoptivă a adolescentei, deşi a fost nevoită să renunţe la drepturile părinteşti. ”Eu doar vreau să ştie că sunt în viaţă şi că poate vorbi cu mine oricând. Nu-mi vreau fiica înapoi, dar vreau să pot lua legătura cu ea şi să pot vorbi”, le-a spus Lebiso jurnaliştilor.

Lebiso mărturiseşte şi că Angelina a avut mare grijă de fiica ei şi că îi este recunoscătoare, dar insistă ca aceasta să-i permită Zaharei să o contacteze, daca asta doreşte. ”Angelina i-a fost mamă mai mult decât i-am fost eu vreodată. A fost cu ea de când era un bebeluş, dar asta nu înseamnă că mie nu-mi lipseşte. Mi-e dor de ea mereu. Mă gândesc la ea non-stop şi vreau să-i aud vocea sau să-i văd chipul. Ştiu când e ziua ei de naştere şi sunt tristă că nu pot sărbători alături de ea. Mi-aş dori foarte mult să fiu cu ea de ziua ei şi-n alte zile importante... Îmi doresc să pot lua legătura constant cu ea”, mai spune Lebiso.

Lebiso îi cere Angelinei să-i permită să se întâlnească cu fiica ei, pentru a-i face cunoştinţă cu restul familiei din Etiopia. ”Aş vrea s-o rog pe Angelina să mă lase să vorbesc cu ea. Nu cred că-i cer prea mult. (...) Aş vrea ca Zahara să mă cunoască înainte să mor şi să afle că are rude în Etiopia”, şi-a încheiat aceasta pledoaria.

Zahara, Angelina şi Shiloh

Odată cu această declaraţie a lui Lebiso a ieşit la iveală şi faptul că Angelina nu ştia că mama biologică a fiicei sale este în viaţă, ea declarând anterior că Zahara este orfană. ”Este din Etiopia şi este orfană”, a declarat Jolie pentru CNN, în 2006.

Chipurile, cei de la orfelinat i-au spus Angelinei că Zahara nu mai are părinţi în viaţă. Totuşi, adevărul a ieşit la iveală la un an de la acel interviu dat de Angelina, pe când Lebiso a luat prima oară legătura cu presa.

Pe atunci, Lebiso a mărturisit că fetiţa ei, pe care o numise Yemasrech, era foarte fragilă şi bolnavă la naştere şi că rezultase în urma unui viol, aşa că a decis s-o dea spre adopţie. Şi că, ulterior, a căutat-o pentru a o lua din orfelinat, dar nu a mai găsit-o.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg