Mama Laurei Stoica face declaraţii sfâşietoare la 16 ani de la moartea artistei: "Nu am înţeles decât după cât de extraordinar a fost"

10 martie, 2022
3 laura8 jpg jpeg

Îşi găsise marea dragoste şi urma să devină mamă pentru prima dată, dar un accident nefericit a redus-o la tăcere pentru totdeauna.

Astăzi, mama artistei face declaraţii sfâşietoare despre iubirea pe care Cristi o avea pentru Laura şi despre modul crunt în care cei doi şi-au pierdut viaţa.

În urmă cu 16 ani, artista se întorcea cu cel care urma să-i devină soţ, bateristul Cristian Mărgescu, de la un concert pe care îl susţinuse la Urziceni, când Dacia condusă de un tânăr de 22 de ani a intrat pe contrasens, direct în maşina lor, pe care a ropiectat-o 25 de metri în camp.

„Îmi aduc aminte de multe ori toate momentele acelea, sunt triste sunt dureroase, dar m-am împăcat cu gândul că aşa a vrut Dumnezeu. Au fost ani în care m-am întrebat ce a simţit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Am aflat ulterior că n-a apucat să realizeze ce se întâmplă, deci nu a apucat să-şi dea seama de tragedie. S-a sfârşit repede. Aşa a vrut Dumnezeu să-i dea această bucurie de a-şi găsi perechea potrivită, de a simţi bucuria de a fi mamă ca apoi să se termine totul”, a mărturisit mama Laurei Stoica la Antena Stars.

„Piesa ”Mai frumoasă” i-a dedicat-o lui Cristi, pentru că într-adevăr Cristi aşa o vedea … a fost un om extraordinar. Nu am înţeles decât după cât de extraordinar a fost. Nu am auzit până atunci un bărbat care să aibă atâta răbdare. A fost dispus să fie cu ea până în ultima clipă, să meargă cu ea până la capăt”, a mai spus femeia.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg