Mama Laurei Stoica, mărturii emoţionante despre ziua în care artista şi-a pierdut viaţa: ”Mă întrebam ce a simţit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă”

10 martie, 2021
moartea Laurei Stoica png

Ieri s-au împlinit 15 ani de la dispariţia Laurei Stoica, într-un tragic accident rutier, în care şi-a pierdut viaţa alături de soţul său. Mama îndrăgitei artiste rock a făcut o serie de declaraţii tulburătoare, rememorând cu inima strânsă noaptea fatidică.

În anul 2006, moartea prematură a Laurei Stoica pica precum un trăsnet. La nici 40 de ani, cântăreaţa de muzică rock îşi pierdea viaţa într-un accident rutier, lângă Sineşti, împreună cu soţul său.Tragedia a cutremurat întreaga ţară, mai ales că Laura tocmai îşi văzuse visul cu ochii, urmând să aducă pe lume un copil.

La 15 ani de la una din cele mai mari drame din showbizul românesc, mama artistei şi-a găsit puterea de a vorbi despre cumplita tragedie, într-un interviu acordat Antena Stars.

Mama Laurei Stoica a vorbit despre moartea artistei
Mama Laurei Stoica a vorbit despre moartea artistei

Au fost câteva persoane care m-au sunat, întrebându-mă ce fac şi ce face Laura. Neştiind nimic le spuneam că e bine. Chiar una dintre persoane era o prietenă din Bucureşti cu care trebuia să se întâlnească Laura în seara aia. (…) Până când m-a sunat şi sora mea, nu mi-a spus nimic. M-au sunat copiii din Anglia, nora mea. M-a întrebat dacă e adevărat şi am spus ce să fie adevărat. Iar atunci am aflat. Mi-aduc aminte de multe ori, sunt triste. Dar aşa a vrut Dumnezeu”,a  declarat Elena Stoica pentru Antena Stars.

Ştiu că a fost o perioadă când încă mă mai întrebam cum s-a întâmplat. Ce a simţit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Şi am aflat ulterior că nu a apucat să îşi dea seama de tragedie şi că s-a sfârşit repede”, a mai adăugat aceasta.

Foto. captură Antena StarsRecente pe Ok! Magazine

Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg