Mama Laurei Stoica, mărturii emoţionante despre ziua în care artista şi-a pierdut viaţa: ”Mă întrebam ce a simţit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă”

10 martie, 2021
moartea Laurei Stoica png

Ieri s-au împlinit 15 ani de la dispariţia Laurei Stoica, într-un tragic accident rutier, în care şi-a pierdut viaţa alături de soţul său. Mama îndrăgitei artiste rock a făcut o serie de declaraţii tulburătoare, rememorând cu inima strânsă noaptea fatidică.

În anul 2006, moartea prematură a Laurei Stoica pica precum un trăsnet. La nici 40 de ani, cântăreaţa de muzică rock îşi pierdea viaţa într-un accident rutier, lângă Sineşti, împreună cu soţul său.Tragedia a cutremurat întreaga ţară, mai ales că Laura tocmai îşi văzuse visul cu ochii, urmând să aducă pe lume un copil.

La 15 ani de la una din cele mai mari drame din showbizul românesc, mama artistei şi-a găsit puterea de a vorbi despre cumplita tragedie, într-un interviu acordat Antena Stars.

Mama Laurei Stoica a vorbit despre moartea artistei
Mama Laurei Stoica a vorbit despre moartea artistei

Au fost câteva persoane care m-au sunat, întrebându-mă ce fac şi ce face Laura. Neştiind nimic le spuneam că e bine. Chiar una dintre persoane era o prietenă din Bucureşti cu care trebuia să se întâlnească Laura în seara aia. (…) Până când m-a sunat şi sora mea, nu mi-a spus nimic. M-au sunat copiii din Anglia, nora mea. M-a întrebat dacă e adevărat şi am spus ce să fie adevărat. Iar atunci am aflat. Mi-aduc aminte de multe ori, sunt triste. Dar aşa a vrut Dumnezeu”,a  declarat Elena Stoica pentru Antena Stars.

Ştiu că a fost o perioadă când încă mă mai întrebam cum s-a întâmplat. Ce a simţit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Şi am aflat ulterior că nu a apucat să îşi dea seama de tragedie şi că s-a sfârşit repede”, a mai adăugat aceasta.

Foto. captură Antena Stars



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg