Mama lui Amy ştia că fiica ei va muri 

24 iulie, 2011

Mama lui Amy, Janis, care fusese la ea acasă chiar vinerea trecută, cu mai puţin de 24 de ore înainte ca Amy să treacă în nefiintă, spune că stia că moartea fiicei sale era doar o problemă de timp.

Mama lui Amy, Janis, care fusese la ea acasă chiar vinerea trecută, cu mai puţin de 24 de ore înainte ca Amy să treacă în nefiintă, spune că stia că moartea fiicei sale era doar o problemă de timp.

Mai devreme sau mai târziu acest lucru avea să se întâmple. "Părea complet ruptă de realitate. Dar încă nu realizez faptul că s-a dus atât de repede", a declarat Janis. La despărţire, în pragul casei, Amy i-a spus: "Te iubesc, mama!". "Acestea sunt cuvintele pe care le voi preţui mereu şi aşa mi-o voi aminti mereu pe Amy", a adăugat Janis.

Tatăl ei, Mitch, care atunci când s-a aflat de tragedie luase avionul spre New York pentru a susţine un concert de jazz, a spus: "Mă întorc acasă. Trebuie să fiu cu Amy. De dragul ei, nu pot să clachez. Familia mea are nevoie de mine".

Ieri, când investigaţiile privind moartea artistei erau în derulare, fostul iubit al lui Amy, Reg Traviss, a fost văzut la casa ei din Londra, alături de alţi doi apropiaţi: bodyguardul ei, Neville, şi o bună prietenă de-ale ei, Aisleyne Horgan-Wallace, fostă participantă la show-ul Big Brother. "Câţiva oameni au ajutat poliţia cu mărturiile lor, dar încă încercăm să stabilim cine a fost cu ea când a murit", a declarat o sursă din Scotland Yard. Poliţia nu a dat încă niciun verdict în privinţa cauzei morţii lui Amy Winehouse.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate