Mama lui Elon Musk doarme în garaj când îl vizitează pe miliardar

29 august, 2022
elon83 jpg

Mama lui Elon Musk, Maye Musk, a recunoscut că trebuie să doarmă în garajul fiului ei miliardar atunci când îl vizitează, dar insistă că nu vrea nimic impunător.

Elon Musk, șeful SpaceX și Tesla, are o avere de aproximativ 219 de miliarde de lire sterline, ceea ce îl face cel mai bogat om din lume. Dar mama lui, Maye Musk, în vârstă de 74 de ani, nu beneficiază de un tratament preferențial, ba din contră.

Maye, în vârstă de 74 de ani, a explicat că fiul ei, în vârstă de 51 de ani, nu are chiar stilul de viață al unui miliardar la casa lui de lângă Boca Chica, sediul central al SpaceX, în Texas.

„Nu poți avea o casă elegantă lângă un loc cu rachete”, a spus femeia pentru Sunday Times.

Ea a mai insistat că averea fiului ei „nu a schimbat nimic” când vine vorba de propria ei viață.

„Nu am nevoie de spațiu pentru că odată cu el vin și responsabilitățile”, a spus ea.

"Copiii mei sunt încă amabili și grijulii. Apreciez că sunt lângă mine. Când am venit prima dată la Pari,s la 21 de ani, trăiam cu 5 dolari pe zi. Stăteam într-o cameră cu un bec atârnat".

Maye, care locuiește în New York, și-a amintit și de copilăria lui Elon și a dezvăluit că l-a poreclit „băiatul genial” pentru că își putea aminti „tot ce citea”. Ea spune că fiul ei era excelent la reținerea informațiilor, chiar înainte de invenția Internetului, iar familia lui putea afla orice dorea de la el.

Deși susține că știa că Elon era extrem de inteligent încă de la vârsta de trei ani, ea recunoaște că nu știa dacă el va avea într-adevăr succes.

„Știam că Elon este un geniu, dar nu știam dacă va ajunge să facă lucruri grozave, pentru că mulți copii dotați ajung pur și simplu într-un subsol”, a spus ea pentru CBS News anul trecut.

Ea a vorbit apoi despre prima sa companie, Zip2, pe care a înființat-o împreună cu fratele său Kimbal. „Știu că asta e obișnuit acum, dar atunci era extrem de neobișnuit și oamenii nu credeau că este posibil. De aceea am investit în asta chiar de la început - deși nu aveam mulți bani”.

„După aceea, a spus că ar trebui să facă cercetări spațiale sau energie solară sau mașini electrice?” Și i-am spus: „Doar alege ceva” și, desigur, nu m-a ascultat”.

„Apoi a crezut că sistemul bancar are nevoie de ajutor, așa că a făcut PayPal”, mai spune mama miliardarului.

De curând, Elon a negat informațiile că a avut o aventură cu Nicole Shanahan, soția cofondatorului Google. Sergey Brin, a cerut divorțul după ce a aflat că jumătatea sa l-a înșelat cu Elon Musk - a cărui companie de mașini electrice Tesla a susținut-o în timpul crizei financiare din 2008.

Cei doi titani ai tehnologiei erau prieteni de multă vreme, iar Musk mergea regulat la casa lui Brin din Silicon Valley, asta până anul trecut când a avut aventura cu Nicole Shanahan, conform Wall Street Journal.

Brin și Shanahan erau separați, dar locuiau încă împreună la momentul aventurii din decembrie, a declarat o persoană apropiată.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}