Mame adolescente. Staruri care au cunoscut maternitatea când erau doar nişte copile

22 noiembrie, 2017
111111111111111111111111 jpeg

Fie că şi-au dorit în mod special sau s-a întâmplat pur şi simplu să aibă parte de surpriza vieţii lor, aceste vedete au devenit mame la o vârstă foarte fragedă. Iată care au fost circumstanţele în care s-a întâmplat una ca asta!

Solange

image

Sora lui Beyonce a fost precoce nu numai pe plan muzical, ci şi în viaţa personală, ea măritându-se cu un anume Daniel, la numai 17 ani. Tot atunci, adică în 2004, a cunoscut şi maternitatea, aducându-l pe lume pe Daniel Jr., pe care l-a denumit “cea mai mare binecuvântare neplanificată din viaţa mea”. Din păcate familia vedetei s-a destrămat, cuplul de tineri părinţi divorţând în 2007.

Sofia Vergara

image

Faimoasa actriţă i-a dat naştere fiului ei, Manolo, în 1992, când avea 19 ani. Vedeta serialului Modern Family era căsătorită pe vremea aceea şi a încercat să împartă într-un mod cât mai fericit noile responsabilităţi familiale cu soţul ei, însă cei doi soţi n-au mai rezistat împreună decât un an de când deveniseră părinţi, după care şi-au luat “Adio!” unul de la altul.

Aretha Franklin

image

Fiul cel mare al celebrei cântăreţe de 75 de ani, Clarence, s-a născut în 1955, adică în momentul în care mama sa nu avea mai mult de 13 ani! Cel de-al doilea fiu al ei, Edward, a venit pe lume doi ani mai târziu. Dar drama Reginei muzicii soul este mai complexă decât atât! Ea nu a spus niciodată cine este tatăl celor doi băieţi ai ei, lăsând astfel loc zvonurilor conform cărora copiii au venit pe lume în urma violului săvârşit de tatăl ei, preotul Clarence LaVaughn Franklin. Mai târziu în viaţă, Aretha a mai devenit mama a doi băieţi – în 1964, s-a născut Ted White, cunoscut acum ca Teddy Richard, iar, în 1970, a venit pe lume Kecalf Cunningham.

Whoopi Goldberg

image

Actriţa a adus-o pe lume pe fiica ei, Alex Martin, când avea numai 18 ani. Greutăţile n-au întârziat să apară pentru mult prea tânăra mămică, însă pare că a meritat totul având în vedere că Whoopi a devenit bunică la numai 34 de ani şi străbunică, la 58! Uau!!

Roseanne Barr

image

În 1970, vedeta a născut o fetiţă, pe care a dat-o spre adopţie, având în vedere vârsta fragedă pe care o avea faimoasa mămică – 17 ani. Roseanne s-a reunit mai târziu cu fiica ei abandonată şi, mai mult de-atât, a mai adus pe lume patru copii - trei cu fostul ei soţ Bill Pentland şi încă un fiu cu fostul iubit Ben Thomas.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg