Mame şi fiice, la cuţite! Conflicte de familie la Hollywood

28 martie, 2017
GettyImages 140061772 671x1024 jpeg

În loc să aibă o relaţie plină de iubire şi afecţiune cu cea care le-a dat naştere, aceste fiice faimoase aproape că nu au nimic frumos de spus despre mama lor. Dar cine e de vine, cine a cauzat, de fapt, conflictul?

Jennifer Aniston – Nancy Dow

image

N-am fi zis niciodată că vedeta serialului “Friends”, care are o imagine de fată cuminte, ar fi fost crescută de o “scorpie”. Dar, dacă e să ne luăm după aprecierile actriţei, mama ei, Nancy Dow, a fost foarte critică cu ea şi se lega de orice lucru minor pentrua-i tot aduce reproşuri fiicei sale celebre. Din 2005, Jennifer şi cea care i-a dat viaţă şi-au propus să îngroape securea războiului şi să facă pace. Tot ce au reuşit a fost să lucreze neîntrerupt la relaţia lor. Însă fără mare success, se pare, pentru că mama Dow tot n-a primit invitaţie la nunta lui Aniston cu Justin Theroux, din 2015. Între timp, Nancy s-a stins din viaţă.

Selena Gomez – Mandy Teefey

Selena, alături de mama ei şi tatăl vitreg

Pe întreaga perioadă cât s-a afişat alături de The Weeknd, Selena a primit critici constante de la mama ei, Mandy Teefey, care nu este de acord cu idila dintre faimoasa ei fiică şi rebelul artist. “Mandy s-a îngrozit când a auzit versurile melodiilor lui The Weeknd, care glorifică drogurile şi sunt cât se poate de deocheate. Acesta este motivul pentru care nu îl place pe iubitul fiicei ei, nu crede că are o influenţă benefică asupra Selenei”, a declarat o sursă pentru presa americană.

Marilyn Monroe – Gladys Mortensen

image

Nu numai în prezent există disersiuni între mame şi fiice, Hollywood-ul musteşte de poveşti dramatice care au iscat scandaluri răsunătoare chiar şi în urmă cu câteva zeci de ani. Bomba sexy Marilyn şi mama ei, de pildă, nu au reuşit să se înţeleagă niciodată, Monroe tânjind tot timpul vieţii ei după dragostea lui Gladys, însă doamna Mortensen nu a reuşit să-i ofere faimoasei sale fiice afecţiunea de care aceasta avea nevoie. “Gladys nu era genul care să ofere îmbrăţişări, săruturi şi nici măcar nu zâmbea. Era tulburată psihic, auzea voci, era antisocială şi incapabilă să exprime ceva mai mult decât furie”, a mărturisit Mona Rae Miracle, nepoata lui Marilyn, despre cea care a fost diagnosticată ulterior cu schizofrenie.

Joan Crawford – Christina Crawford

image

Un alt duo problematic de pe vremuri a fost format din Joan Crawford şi mama ei, care-şi abuza verbal şi fizic fiica într-un mod greu de imaginat. Nu-i de mirare că, la numai 13 ani, frumoasa actriţă credea că mama ei o ura! “Mama ei o apuca de gât, îi trăgea câţiva pumni în faţă şi o plesnea cu palmele până cădea la podea”, a declarat un apropiat de-ai legendarei actriţe. După moartea mamei sale, Joan a publicat o autobiografie, denumită “Mommie Dearest”, în care a îndrăznit să povestească cum a supravieţui ea abuzului la care o supunea mama sa.

Kim Kardashian – Kris Jenner

image

Dar să ne întoarcem în prezent, când certurile şi izbucnirile dramatice sunt la ordinea zilei, mai ales într-un reality show! Încurajate probabil de producătorii emisiunii tv care le au protagoniste pe Kim şi pe mama ei, cele două membre ale faimoasei familii găsesc orice motiv ca să-şi spună tot ce au pe suflet. Ba nu erau deloc fericite cu faptul că au fost nevoite să locuiască împreună – după ce Kim a născut – , ba se acuzau una pe alta că se implică mai mult decât ar fi fost cazul în relaţia complicată pe care Khloe – una dintre surorile lui Kim – o avea în ultima perioadă a mariajului ei cu soţul, iar lista neînţelegerilor dintre cele două dive este nesfârşită. De dragul audienţelor – şi a banilor, evident! – s-au certat şi s-au împăcat amândouă de nenumărate ori.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg