Mamele VIP sfidează vârsta

12 iulie, 2018
Rachel Deschidere jpeg

În căutarea fericirii, din ce în ce mai multe celebrităţi sparg barierele timpului, limitele biologice şi prejudecăţile, stârnind pe de-o parte admiraţie, pe de alta controverse

Rachel Weisz şi Daniel Craig

Rachel Weisz şi Daniel Craig

Una dintre cele mai mari surprize ale acestui Baby Boom made in Hollywood este jumătatea lui James Bond, care la vârsta de 48 de ani este hotărâtă să-l facă pe agentul 007 cel mai periculos tătic din lume. Asta deşi atât ea, cât şi soţul Daniel Craig au copii din relaţiile anterioare. El are o fiică, pe Ella, în vârstă de 25 de ani, din mariajul cu Fiona Loudon. Iar Rachel are un fiu de 11 ani, pe Henry, cu regizorul şi producătorul Darren Aronofsky. „Daniel şi cu mine suntem în culmea fericirii. Vom avea un mic omuleţ. Nu ştim dacă va fi băiat sau fată. E un mare mister“, a povestit actriţa. Un mister pe care agentul 007 nu vrea să-l rezolve. Sau cel puţin nu oficial, pentru marele public. Metoda prin care a rămas însărcinată nu e, însă, un mister: Rachel a folosit fertilizarea in vitro cu ovulul unei donatoare. În ciuda vârstei înaintate a lui Rachel, toţi din jurul lor spun că cei doi sunt, pe cât de discreţi, pe atât de îndrăgostiţi şi bucuroşi că vor deveni părinţi. Iar Rachel a declarat chiar că, până să-l întâlnească pe Craig, nici n-a avut ambiţia de a se căsători. De-asta a şi fost mulţumită doar să-i fie logodnică fostului partener, Aronofsky. „Dintr-o dată, l-am întâlnit pe Daniel şi percepţia mea asupra ideii de căsătorie s-a schimbat“, a povestit Rachel.

Adriana Karembeu şi Aram Ohanian

image

Fostul supermodel slovac de 1,85 metri înălţime aşteaptă primul copil la 46 de ani. Revista franceză Voici a publicat primele poze cu splendida blondă atunci când nimeni nu se mai aştepta să fie însărcinată. Ce imagine mai bună pentru cea care prezintă pe canalul TV France 2, împreună cu Michel Cymès, show-ul intitulat Extraordinarele puteri ale corpului uman?! Anul trecut, în aprilie, Adriana mărturisea că-şi doreşte să-i dăruiască un copil omului de afaceri armean Aram Ohanian, cu care s-a căsătorit în iunie 2014. „Vom mai încerca o singură dată să devenim părinţi. Dacă şi această încercare va da greş, vom declanşa procedurile de adopţie“, a anunţat atunci Adriana, care în 2016 a suferit pierderea unei sarcini. „Atunci ajunsesem să nu mai pot da ochii cu o femeie gravidă fără să izbucnesc în lacrimi“, a povestit ea. Dar minunea s-a produs. Şi chiar luna aceasta, Adriana aşteaptă să aducă pe lume o fetiţă. „Când eram tânără, nu eram pregătită să devin mamă. Privind în urmă, mă gândesc dacă am făcut o greşeală, dacă am pierdut vremea. Însă niciodată nu e prea târziu şi există diverse metode“, a declarat ea, dând de înţeles că a făcut fertilizare in vitro. „Am avut o carieră minunată, dar la 40 de ani venise timpul să trag linie şi să-mi dau seama ce frumos ar fi să am o familie“, a declarat Karembeu. Devenită celebră în modelling, dar şi datorită mariajului său cu fotbalistul Christian Karembeu (de care a divorţat în 2011), Adriana îşi împarte acum viaţa între Monaco şi Marrakesh, unde actualul ei soţ (care mai are un băieţel) deţine un restaurant de lux.

Kate Hudson şi Danny Fujikawa

Kate şi Danny

Fiica lui Goldie Hawn aşteaptă cel de-al treilea copil la vârsta de 39 de ani, după ce a trecut cu bine de primul trimestru al sarcinii, care n-a fost deloc uşor. Mai exact: „Cel mai greu prim trimestru din cele trei sarcini ale mele“, după cum a mărturisit ea. Şi Kate ne-a produs o surpriză. Fiindcă, după mariajul cu rockerul Chris Robinson, cu care a avut primul fiu, pe Ryder Russell, şi logodna de patru ani, cu solistul trupei Muse, Matt Bellamy, cu care a avut al doilea băieţel, pe Bingham, ne aşteptam ca actriţa să fie împlinită ca mamă şi să-şi caute doar echilibrul amoros. Dar e limpede că, atunci când iubeşte cu adevărat un bărbat, Kate trebuie să-i dăruiască un copil. Este dovada supremă de dragoste pentru iubitul ei, Danny Fujikawa, cu care formează un cuplu din luna mai a anului trecut. Şi, ce-i drept, Kate are încă vârsta pentru a concepe un copil pe cale naturală. „Eu şi Danny ne ştim de peste 15 ani. Este fratele vitreg al celei mai bune prietene ale mele“, a povestit Kate, pentru a explica de ce simte că el este sufletul ei pereche. De-asta, dar şi pentru că… şi el este muzician, asemenea celor doi foşti. Danny este fostul chitarist şi solist al trupei folk Chief, din Los Angeles. Iar acum va fi şeful unei noi familii – cam de prin toamnă, când Kate va aduce pe lume prima ei fiică.

Claire Danes şi Hugh Dancy

Claire Danes şi Hugh Dancy

Actriţa din Homeland a apărut în toată splendoarea la premiile Tony de luna trecută, afişând pe covorul roşu burtica de gravidă. La 39 de ani, Claire Danes aşteaptă cel de-al doilea copil mpreună cu soţul ei, actorul Hugh Dancy (42). Cei doi mai au un băieţel de 5 ani, pe Cyrus Michael Christopher. Aflată în pauză de filmări acum, Danes se bucură din plin de această vacanţă. „Mi se pare un adevărat lux. Când am fost însărcinată cu primul nostru copil, am muncit până în luna a opta, deci acum mi se pare că am primit un cadou uriaş. Am timp berechet să mânănc de toate“, a spus râzând actriţa.

Ele  au devenit mame după 40 de ani

Brigitte Nielsen

Brigitte Nielsen a uluit lumea dând naştere, luna trecută, unei fetiţe (al cincilea ei copil), la vârsta de 54 de ani - fiica ei şi a soţului Mattia Dessi. Micuţa a fost concepută prin fertilizare in vitro, metodă la care Brigitte a spus, cu ani în urmă, că va apela.

Halle Berry şi fiul Maceo

Halle Berry l-a adus pe lume pe fiul ei şi al lui Olivier Martinez, Maceo, la 46 de ani. Actriţa susţine că nu a apelat la ajutorul medicinei, ci că Maceo a fost o minune întâmplată când ea avea deja simptomele premenopauzei. Janet Jackson a adus pe lume pe 3 ianuarie 2017 un fiu, Eissa Al Mana, la 50 de ani – urmaşul său şi al fostului soţ Wissam Al Mana. Extrem de discretă, Janet n-a dat explicaţii despre cum s-a produs sarcina. Şi, deşi nu este 100% imposibil ca o femeie să rămână însărcinată natural la această vârstă, surse apropiate lui Janet spun că a folosit unul dintre propriile ovule îngheţate. Gwen Stefani l-a născut pe Apollo, cel de-al treilea ei fiu cu soţul Gavin Rossdale, când avea 44 de ani.

Eva Mendes şi Esmeralda

i-a dăruit lui Ryan Gosling prima fiică, pe Esmeralda, la 40 de ani, în 2014 – iar pe cea de-a doua, Amada Lee, în 2016, la 42 de ani.

i-a adus pe lume pe gemenii ei şi ai fostului soţ, Nick Cannon, Moroccan şi Monroe, la vârsta de 42 de ani.

a născut-o pe fiica sa şi a lui Keith Urban, Sunday Rose, în 2008, la 41 de ani. Atunci o avea deja pe fiica Faith, dintr-o mamă surogat.

i-a avut pe gemenii Nelson şi Eddy Angélil în 2010, la 42 de ani, după şase încercări de fertilizări in vitro.

l-a adus pe lume pe fiul său la 37 de ani, iar pe fiica ei, la 41.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg