Mămici faimoase care încearcă din răsputeri să păstreze intimitatea copiilor lor

3 iunie, 2018
FotoJet (3) jpeg

Nu-şi doresc şedinţe foto publice cu micuţii lor, nici măcar n-au anunţat, prin presă, naşterea acestora sau vreo aniversare a lor. Pur şi simplu, încearcă să le ofere prichindeilor din dotare o copilărie cât mai normală, departe de curiozitatea presei şi a publicului.  

Blake Lively

Când Ryan Reynolds a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, în 2016, a fost singurul moment când Blake şi-a expus copiii în public

Blake Lively şi Ryan Reynolds duc o viaţă de familie foarte privată. Atunci când nu filmează, cei doi părinţi se relaxează alături de cei doi copii ai lor, dar acest lucru nu e trâmbiţat pe reţelele de socializare şi nici nu e detaliat prin presă. Nu i-am văzut de multe ori în fotografii realizate de paparazzi, tocmai pentru că ei nu-şi doresc acest fel de expunere.

image

Copiii lor, James şi Inez, nu apar în pictoriale realizate de reviste internaţionale şi nici nu sunt prezenţi pe paginile de socializare ale părinţilor lor. “Nici măcar nu stăm în Los Angeles, locuim într-o fermă din New York”, declară Ryan.

Eva Mendes

Cu fiica ei, Esmeralda, în 2017

Frumoasa actriţă este de şapte ani împreună cu Ryan Gosling şi au împreună doi copii. Cei doi nici măcar nu au comentat vreodată public despre relaţia lor, nici vorbă să aducă în discuţie copiii lor atunci când dialoghează cu presa. Nu şi-au anunţat zilele de naştere în mod public, nu au realizat pictoriale sau şedinţe foto “spontane” şi nici nu au dat communicate de presă care să anunţe venirea pe lume a copiilor sau vreun moment privat din viaţa lor.

Într-o apariţie rară cu ambele fiice, Amada şi Esmeralda

“Fie că ne place sau nu, să menţinem intimitatea Esmeraldei intactă va fi foarte greu. Mi se pare necinstit asta, dar e realitatea pură. Aşa că Ryan şi cu mine am decis, încă din timpul sarcinii, să încercăm să o ţinem cât mai departe de lumina reflectoarelor”, a declarat Eva la un moment dat.

Adele

Cu fiul Angelo Konecki

Aproape că n-am ştiut că avea un copil, atât de discretă a fost cântăreaţa britanică cu detalii despre maternitate şi imagini cu copilul ei, Angelo. Nici măcar despre soţul ei, Simon Konecki, nu ştim prea multe, pentru că nici el nu-şi expune viaţa în văzul publicului. În 2014, Adele a câştigat procesul intentat celor de la Corbis Images UK din simplul motiv că au fotografiat prima ieşire în parc a micuţului Angelo, împotriva voinţei familiei lui.

Miranda Kerr

Miranda Kerr cu fiul Flynn Bloom

Frumosul topmodel şi actorul Orlando Bloom au divorţat în 2013, dar cele două vedete au un copil împreună, Flynn, pe care îl cresc respectând, pe cât posibil, intimitatea lui. Pe Instagramul Mirandei nu există decât o singură imagine cu fiul acesteia, dar era realizată de Halloween şi faţa lui era acoperită.

image

Tatăl lui postează fotografii cu Flynn, însă încearcă să nu-i dezvăluie faţa. Kerr (măritată acum cu Evan Spiegel) a dat naştere unui nou băieţel în urmă cu puţin timp (Hart, pe numele lui) şi, cel mai probabil, va respecta aceleaşi reguli ca până acum privind expunerea micuţului.Recente pe Ok! Magazine

Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg