Mămici VIP care îşi cresc copiii vegani. De condamnat sau „Bravo lor!”?

8 februarie, 2018
FotoJet jpeg

Una e să respecţi tu tot felul de reguli care ţi se potrivesc, alta e să i le aplici copilului tău, care n-are nimic de comentat pe subiect. Chiar şi aşa, apar tot mai multe vedete care aleg, pentru odorul lor, un stil de viaţă care altora li se pare cam... extrem. Ce ziceţi, au dreptate să le ofere micuţilor o alimentaţie din care să lipsească brânza, carnea, untul, ouăle şi smântâna sau nu?

Julia Roberts

image

Nu numai că respectă un stil de viaţă cât mai curat şi alege o alimentaţie pe cât posibil… pură pentru familia ei, Frumuşica s-a apucat de grădinărit şi plantat tot felul de legume, crescute 100% organic, în propria grădină. Nu că n-ar avea ea bani ca să comande zilnic mâncare de la restaurantele cu preparate organice. Sau că ar avea atâta timp la dispoziţie, încât, de plictiseală, s-a apucat de grădinărit. Nu. Julia îşi doreşte să deţină controlul absolut asupra a tot ce mănâncă copiii şi soţul ei. În plus, o şi relaxează întreaga activitate.

Actriţa, alături de copiii ei - Phinnaeus, Henry şi Hazel

Jessica Alba

Cu cele două fiice ale ei - Honor şi Haven

Ei, da, faimoasa mămică a trei copii este adepta unui stil de viaţă cât mai lipsit de chimicale şi substanţe toxice. În ceea ce priveşte toate aspectele vieţii ei casnice – de la garderoba care să nu fie vopsită în culori dăunătoarea pielii, la hrană, ţesături de orice fel şi câte şi mai câte.

image

Doar de-asta a şi pus bazele firmele The Honest Company, care comercializează numai produse de casă şi destinate copiilor, care să nu le pună, sub nicio formă, în pericol sănătatea micuţilor. Nu-i de mirare că şi acasă la ea a impus câteva reguli clare – cât mai puţine alimente procesate în frigider şi cât mai multe legume, fructe sau altfel de mâncăruri organice.

Gwyneth Paltrow

Cu fiul Moses Martin

Altă vedetă care nu că s-a reprofilat, dar şi-a găsit o pasiune total acaparatoare în testarea şi implementarea, de altfel, a stilului de viaţă sănătos. Actriţa care este şi proprietarul site-ului Goop, care promovează un lifestyle curat, organic, detoxifiant, pe cât posibil organic şi uşor de aplicat, a încercat pe propria piele cele mai noi şi mai cool produse cosmetice, dar n-a spus “Nu!” nici alimentaţiei vegane.

Fostul soţ al lui Gwyneth, Chris Martin, cu copiii lor - Apple şi Moses

Gwyneth chiar a scris trei cărţi minunat ilustrate despre acest subiect şi susţine că nu şi-a obligat copiii să renunţe la carne şi celelalte produse alimentare provenite de la animale. Copiii ei sunt vegani, dar din proprie iniţiativă. Sau, mă rog, prin imitarea mamei.

Natalie Portman

Natalie Portman, cu copiii ei - Aleph şi Amalia

Starul filmului Black Swan este o vegetariană convinsă şi n-a renunţat la obiceiurile ei alimentare de când a devenit mamă. Nici vorbă! Chiar a făcut tranziţia spre veganism. Dar nu tot timpul, ci doar ocazional. Ce înseamnă asta? Cum poţi fi ba vegan, ba vegetarian? Păi, e simplu!

Întreaga familie - actriţa, soţul ei, Benjamin Millepied, şi copiii Aleph şi Amalia

Când este acasă, găteşte mâncăruri vegane şi coace tot felul de bunătăţi care să nu conţină deloc carne, brânză, unt, smântână, ouă, ş.a.m.d. Atunci când se află în deplasare, la filmări sau prin vacanţe, devine subit vegetariană. Iar regulile acestea sunt, cum altfel, respectate şi de restul familiei, copiii ei nepunând gura pe carne sau pe alte produse provenite de la animale.

Madonna

Madonna cu doi dintre cei şase copii ai ei - Lourdes Maria Ciccone Leon şi Rocco Ritchie

Are şase copii acasă şi niciunul nu iese din cuvântul ei. Ca-n armată, ascultă toţi de mama lor atotştiutoare, care le dictează meniul zilnic şi activităţile permise. Mă rog, mai sunt excepţii cu copiii mai mari, care mai ies din cuvântul Reginei Pop… Dar doar ocazional.

Regina Pop, David Banda, Mercy James, Lourdes Leon şi Rocco

În rest, juniorii Ciccone mănâncă tot ce le pune diva pe masă şi nu comentează meniul macrobiotic. Ce înseamnă regimul macrobiotic? În primul rând, multe legume. Apoi, cât de multe cereale posibile. Nici vorbă de carne sau alte “delicatese” de acest gen!

image

Alicia Silverstone

Alicia, cu fiul Bear Blu

Odată ce ţi-ai denumit copilul Ursul Albastru, îmi pare că totul e posibil! Vedeta din Clueless n-a ţinut un secret din faptul că e vegană şi chiar a scris o carte despre asta – The Kind Diet. Unii ar spune că abţinutul de la mâncat carne, ouă, brânză, unt, smântână nu e deloc “kind” (simplu), însă trecem peste astfel de comentarii…

image

Ideea e că nu recomand nimănui să investigheze meniul fiului actriţei, dacă îşi doreşte să nu renunţe la propriul prânz… Vi se pare cumva apetisant că Alicia şi-a hrănit bebeluşul gură la gură? Adică, ştiţi voi, mâncare premestecată. Brrr!!Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG