„Mâna lui a coborât şi a zăbovit acolo!” Fiica lui Woody Allen continuă seria acuzaţiilor. Ororile la care a fost supusă de cunoscutul regizor

23 februarie, 2021
6 calt3 jpg jpeg

Woody Allen a fost acuzat că şi-a abuzat fiica adoptată şi a supus-o la perversuri. Ba mai mult, deşi Dylan era doar un copil în acele vremuri, regizorul o învăţa cum să-i sugă degetul mare, să se cuibărească în pat cu el, iar asta în timp ce nu purta altceva decât lenjeria intimă.

Aceste acuzaţii provin nu doar de la Dylan, ci şi de la martori oculari, precum Priscilla Gilman. Acesta îşi aminteşte că a văzut-o pe Dylan sugând degetul mare al tatălui ei, după ce regizorul a petrecut o zi pentru a o îndruma „cum să-şi folosească limba”.

Ea povesteşte, de asemenea, cum i-a văzut pe cei doi părăsind dormitorul, un loc în care Dylan susţinea că Woody „îşi înfăşoară corpul în jurul meu într-un mod intim”. De-a lungul timpului, din ce în ce mai mulţi membri ai familiei şi prieteni au început să bănuiască că ceva nu este în regulă.

„Când el venea, ea fugea de uşă şi spunea:<< Ascunde-mă >>", spune Gilman, care avea mai târziu să se mărite cu fratele mai mare al lui Dylan, Matthew Previn.„ La început, am crezut că este un joc, dar apoi mi-am dat seama că ea se simţea sufocată de el".

Sora Miei, Tisa Farrow, nu poate uita ziua în care ea şi mama ei, Maureen O'Sullivan, l-au văzut pe Woody aplicându-i lui Dylan o cremă de protecţie solară. „Mâna lui a coborât între fese şi a zăbovit acolo”.

„Am fost mereu în ghearele lui”, spune Dylan. Mă vâna mereu”. Mia îşi aminteşte cum Woody, care continuă să nege toate acuzaţiile, i-a spus că ar fi  dispus să adopte un copil cu ea dacă ar fi o fetiţă blondă.

Ea credea la momentul respectiv că acest lucru era grozav pentru relaţia lor, mai ales că Woody s-a opus iniţial ideii de a creşte un copil. „M-am gândit:„ Dacă îi pasă de asta, ar trebui să încerc să găsesc o fetiţă care să arate aşa, şi poate că o va iubi ”, explică Mia.

Agresiunea a început devreme. „Îmi amintesc că m-a ţinut mult timp departe de camera mamei şi mi-a insuflat  ideea că ea e mai mult mama lui Ronan, dar el nu se preocupă decât de mine ", spune Dylan." Ca şi cum aş fi fost fata tăticului".

Dylan, care şi-a schimbat numele în Malone la maturitate, a rupt tăcerea pentru prima dată în Vanity Fair, în numărul din noiembrie 2013. Ea a susţinut că Allen a molestat-o ​​când avea doar şapte ani, spunându-i că este „secretul” lor.

În acel interviu, ea spune că i-a mărturisit Miei că Woody avea un comportament nepotrivit faţă de ea şi a sărutat-o ​, dar Allen a respins afirmaţiile. „Nu-mi amintesc multe, dar îmi amintesc ce s-a întâmplat în pod. Îmi amintesc ce am purtat”, dezvăluie Dylan.

Ea susţine că temerile pe care le are faţă de tatăl ei sunt „paralizante”: „Mi-e frică de el, de imaginea lui. Nimeni nu vrea să creadă că acest legendar cineast este cel mai rău coşmar al meu. Asta mă sperie, când îmi imaginez că mă urmăreşte. Am senzaţia că vine după mine. Este greu de explicat cât de terifiant este acest lucru ”.

Cazul împotriva lui Woody a fost în cele din urmă abandonat în 1993 după o anchetă care s-a dovedit problematică încă de la început. În cele din urmă, custodia lui Dylan i-a fost acordată mamei sale, iar lui Allen i s-a refuzat dreptul de a-şi vizita fiica. Dylan nu a luat poziţie „Nu mi s-a cerut niciodată să depun mărturie. Dacă aş putea vorbi cu Dylan de atunci, când avea şapte ani, i-aş spune să fie curajoasă şi să depună mărturie. ”.

Allen este căsătorit cu sora vitregă a lui Dylan, Soon-Yi, cu care a adoptat, de asemenea, două fiice.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg