Mănâncă în timp ce doarme. Ce cântăreţ celebru suferă de această boală ciudată?

21 iulie, 2017
robbie williams jpeg

În cazul în care vă întrebaţi de ce boli ciudate mai suferă vedetele pe la Hollywood, aflaţi că un cântăreţ celebru suferă de o formă de somnambulism, în care mănâncă tot ce găseşte în cale.

image

Robbie Williams e cel care a mărturisit că suferă de această boală rară, care afectează aproximativ 1-2% din persoanele din întreaga lume. Ce presupune mai exact această boală? Trezitul în miezul nopţii pentru a se hrăni. Persoanele care suferă de această boală, clasificată drept tulburare de alimentaţie, se află undeva între vis şi starea de trezie, adică sunt inconştienţi de ceea ce fac.

Vorbind despre această cumplită boală, Robbie a admis, jovial cum îl  ştim, că se luptă deja de un an cu această condiţie şi că a descoperit-o atunci când şi-a propus să piardă îm greutate, însă nu reuşea. ”Fac acest lucru foarte ciudat, şi deja se întâmplă de un an, în care mă trezesc noaptea şi mănânc. Sunt complet în lumea visului şi mă trezesc, apoi mă-ndrept spre bucătărie. Nu o fac intenţionat, nu sunt conştient că fac asta, dar o fac!”, spune acesta.

Povestind într-o notă pozitivă despre ce se-ntâmplă cu el, Robbie a povestit şi că organismul său tânjeşte după alimente bogate în calorii, ceea ce nu-l ajută deloc în ţelul lui de a slăbi. ”Aparent, nici în somn nu-mi place să mănânc kale. Vreau zahăr şi grăsimi. E foarte ciudat, dar se întâmplă.”.

Cât despre cauzele acestei boli, cercetătorii spun că stresul, anxietatea, abuzul de substanţe interzise şi alte astfel de lucruri o pot declanşa.Recente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}