Mâncărurile preferate ale vedetelor

3 iunie, 2015

Deşi arată mai mereu ca scoase din ţiplă, vedetele au şi ele plăcerile lor vinovate, de la care se abţin cu greu. Şi, chiar dacă arareori îşi permit să le deguste în voie, rămân în topul mâncărurilor lor preferate.

Deşi arată mai mereu ca scoase din ţiplă, vedetele au şi ele plăcerile lor vinovate, de la care se abţin cu greu. Şi, chiar dacă arareori îşi permit să le deguste în voie, rămân în topul mâncărurilor lor preferate.

Ţin diete peste diete, spun că duc un stil de viaţă sănătos şi promovează alimentaţia corectă şi, mai ales, bio. Asta nu înseamnă că, atunci când nu le vede nimeni, nu dau iama în frigider ori nu-şi satisfac cele mai ascunse plăceri culinare.

Iată care sunt mâncărurile preferate ale vedetelor

Deşi are un corp de înger, topmodelul Victoria’s Secret Miranda Kerr mai scapă la junk-food. Preferatul ei e cheesburgerul, alături de o porţie mare de cartofi prăjiţi. N-ai zice!

Taylor Swift, de pildă, se dă în vânt după dulciuri, în special cele ce conţin scorţişoară.

Preşedintele Americii, Barak Obama, este topit după chili. Familia lui chiar are o reţetă proprie pentru sosul de chili. O fi secretă?

Selena Gomez ar mânca tot timpul castraveţi muraţi. Se spune că-şi toarnă zeama lor chiar şi pe popcorn.

Pe vremuri, Scarlett Johansson nu era atât de slabă şi asta pentru că mânca fără încetare aripioare de pui. De dragul siluetei, a renunţat să mai mănânce la fel de des, dar şi-acum îi fac cu ochiul.

Britney Spears rezistă cu greu când vine vorba de orice conţine ciocolată! La fel şi în cazul îngheţatei de vanilie ori a unei porţii de paste.

Cine ar fi crezut că Angelinei Jolie spune îi plac... greierii? Ea spune că au seamănă la gust cu chipsurile.

Katy Perry e o fană a junk-food-ului, dar la fel de mult îi plac ciupercile şi salata cu piept de pui la grătar.

Nicole Scherzinger preferă mâncarurile cu sos de soia, clătitele cu banane şi sirop de cocos, dar şi ciocolata acoperită cu nuci macadamia. Sună delicios!

Jennifer Aniston nu se putea abţine când vedea mâncare pentru bebeluşi. Şi asta pentru că era bio, pasată, preponderent din fructe şi atât de uşor de digerat. Unde mai pui că era şi un secret de menţinere a celebrei sale siluete.

Cântăreaţa britanică Alesha Dixon este mare fană a preparatelor jamaicane. Mâncarea sa preferată este oxtail-ul, garnisit cu orez simplu şi o salată de crudităţi.

Lily Allen este înnebunită dupa sushi. Într-un interviu mai vechi, artista britanică mărturisea că ar mânca şapte zile din şapte numai sushi. Cântăreaţa argumenta că peştele şi orezul sunt mult mai sănătoase decât carnea prăjită în ulei sau mâncărurile gătite pe foc.

Mariah Carey recunoaşte că ar face orice pentru o felie de pizza cu salam picant, chiar dacă ştie că aceasta conţine multe calorii şi grăsimi.

Justin Bieber adoră să mănânce copane prăjite în ulei şi cartofi prăjiţi. Dar marea sa dragoste sunt... jeleurile!

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg