Mândru de fiii biologici, Pierce Brosnan nu mai are nicio legătură cu fiul adoptiv, un depedent de droguri care fumează chiştoace găsite pe stradă

9 ianuarie, 2021
1 astaaaaaaaaaaa jpg jpeg

Ani de zile după ce faimosul actor a rupt legătura cu fiul său adoptiv, din cauza dependenţei acestuia de heroină şi cocaină şi-a comportamentului său iraţional şi autodistructiv, Christopher Brosnan (48) a fost fotografiat de paparazzi pe străzile din Londra îmbrăcat sărăcăcios şi fumând chiştoace de pe jos.

Povestea de viaţă a fiului adoptat de superstarul hollywoodian e cât se poate de tristă. Tatăl lui a murit în 1986 şi el a rămas complet în grija mamei lui, Cassandra Harris, care, din păcate, a dispărut şi ea prematur din cauza cancerului ovarian, în 1991. Iar tragediile din viaţa lui Christopher nu s-au încheiat aici.

Actorul, pe vremea când era fericit cu prima soţie şi copiii adoptivi Cassandra şi Christopher

profimedia 0165680809 jpg jpeg

Sora lui, Charlotte, şi-a pierdut şi ea viaţa, în 2013, la numai 41 de ani, din cauza aceleiaşi boli de care suferise mama lor. Pe scurt, Chris şi-a pierdut întreaga familie mult mai devreme decât se aştepta. Nu-i mai rămăsese decât Pierce Brosnan, soţul mamei lui, care îl adoptase atât pe el, cât şi pe sora lui, Cassandra, după ce cei doi fraţi rămăseseră fără tatăl biologic.

1 jpg jpeg

Calea spre autodistrugere

Din păcate, grija şi iubirea tatălui său adoptiv nu i-a fost de-ajuns lui Christopher, care, afectat cumplit de tragediile din viaţa lui, a încercat să-şi aline durerea cu droguri. Pierce a încercat cât de mult a putut să fie un exemplu pozitiv în viaţa fiului său adoptiv. L-a ajutat chiar să pătrundă în lumea filmelor, angajându-l pe Christopher să lucreze la Tomorrow Never Dies şi The World Is Not Enough, în anii '90.

Dar, după multe răfuieli cu oamenii legii, viaţa lui Christopher a urmat o pantă descendentă. A fost arestat, în 1997, beat la volan şi-a ajuns la închisoare pentru ilegalitatea comisă. Iar timpul petrecut după gratii nu i-a servit drept lecţie de viaţă, dimpotrivă. După ce-a fost eliberat, Christopher a luat o supradoză de cocaină şi heroină şi-a intrat în comă.

Christopher, culegând chiştoace de pe jos

tigara jpg jpeg

Sătul de comportamentul autodistructiv al fiului său adoptiv, Pierce – care era deja împreună cu cea de-a doua lui soţie Keely Shaye Smith, cu care a făcut doi fii – s-a hotărât să rupă orice legătură cu oaia neagră a familiei. „Nu pot decât să am încredere şi speranţă că-şi va reveni”, spunea Brosnan în urmă cu ceva timp. „Ne-a testat pe toţi din familie. Am rupt complet legătura cu el. I-am spus: «Pleacă! Du-te şi trăieşte sau mori, tu alegi!»”

Imagine recentă cu Christopher

aaaaaaaaaaa jpg jpeg

În tot acest timp, fiii biologici ai lui Pierce atrag tot mai mult atenţia. În sens pozitiv. Pe lângă frumuseţea lor evidentă, Daylan şi Paris sunt nişte băieţi de toată isprava. Dylan, 23 de ani, este actor, cântăreţ în trupa Rasberry Blonde şi model pentru Saint Laurent şi fratele lui mai mic, Paris, 19 ani, e model de mare succes şi cineast la început de drum.

Brosnan, mândru de Dylan şi Paris

ei jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu