Maniacele dietelor

11 septembrie, 2010

În goana după acel necruţător „90-60-90“ impus de canoanele frumuseţii de la Hollywood este permis orice. Iar înfometarea este, în viziunea următoarelor staruri, cea mai eficientă „dietă“. Lady Gaga Pentru a putea îmbrăca acele costume care-i lasă la vedere mare parte din trup, Lady Gaga a apelat deseori la acea metodă extremă: înfometarea. David Ciemny, fostul manager al vedetei, a declarat că extravaganta artistă obişnuieşte să facă exces de fast-food, pentru ca, apoi, să se înfometeze săptămâni întregi pentru a intra în ţinutele de scenă. Odată, Gaga a reuşit să slăbească chiar şi nouă kilograme renunţând pur şi simplu la hrană.

În goana după acel necruţător „90-60-90“ impus de canoanele frumuseţii de la Hollywood este permis orice. Iar înfometarea este, în viziunea următoarelor staruri, cea mai eficientă „dietă“.

Lady Gaga

Pentru a putea îmbrăca acele costume care-i lasă la vedere mare parte din trup, Lady Gaga a apelat deseori la acea metodă extremă: înfometarea. David Ciemny, fostul manager al vedetei, a declarat că extravaganta artistă obişnuieşte să facă exces de fast-food, pentru ca, apoi, să se înfometeze săptămâni întregi pentru a intra în ţinutele de scenă. Odată, Gaga a reuşit să slăbească chiar şi nouă kilograme renunţând pur şi simplu la hrană.

Victoria Beckham

Subţirica soţie a alui David Beckham a mărturisit că a avut mari probleme legate de alimentaţia nesănătoasă în vremurile în care făcea parte din formaţia Spice Girls. Motivul? Posh era frustrată din cauza bărbiei duble. Care exista doar în imaginaţia ei, desigur.

Calista Flockhart

Soţia lui Harrison Ford n-a recunoscut niciodată că este anorexică, deşi multe voci spun că actriţa se înfometează. Singurul lucru pe care l-a declarat, cu jumătate de gură însă, este că mânca prea puţin şi făcea prea multe exerciţii fizice în timpul filmărilor pentru “Ally McBeal.”

Paula Abdul

În 1994, Paula Abdul s-a internat într-o clinică după ce s-a luptat, timp de 15 ani, cu bulimia. "Ajunsesem să scuip tot ceea ce mâncam”, a declarat aceasta. Paulei i se părea mereu că este prea măruntă şi prea grasă şi se cântărea constant şi obsesiv.

Prinţesa Diana

Un an mai târziu, regretata Lady Diana a mărturisit şi ea, într-un interviu pentru BBC, că a suferit de bulimie în timpul mariajului cu Prinţul Charles. Aceasta a declarat că mâncarea a devenit pentru ea un refugiu în faţa problemelor din căsnicie, cu care se confrunta pe-atunci.