Manuela Hărăbor, mesaj emoționant pentru fiul ei: "Cinci ani m-am rugat Măicuței Domnului să te aud spunându-mi mama"

1 iunie, 2022
mannuela7 jpg

E rațiunea ei de a trăi! Și-a dorit mult să îl aibă, iar după nașterea lui viața ei a fost o luptă continuă. Manuela Hărăbor îi transmite fiului ei un mesaj de suflet. Andrei are 32 de ani și a fost diagnosticat în copilărie cu autism.

manuela8 jpg

“Băiatul meu. Rațiunea mea de a fi. Provocarea de zi cu zi de a câștiga răbdare, înțelegere și înțelepciune. Lecția de Iubire pe care o învăț de peste 30 de ani. Am știut încă dinainte de a te naște cum vei arăta, cum te vei numi. Te vedeam în fiecare zi, în fiecare vis. Când ai venit pe lume te adulmecam în fiecare clipă și mă hrăneam cu mirosul tău dătător de viață. Cinci ani m-am rugat Măicuței Domnului să te aud spunându-mi "mama". Te cuprindeam în fiecare noapte și îți șopteam cuvintele de care îmi era atât de sete. Diminețile te trezeai și îți legai privirea de ochii mei cu o pecete nevăzută, parcă spunându-mi "Nu încă. Mai avem câteva încercări. În curând, mămica mea!" Atunci nu știam, dar bunul Dumnezeu îmi făurea o scară către Cer prin tine, iubirea mea. Tu erai firicelul de Lumină prin care El îmi vorbea. Nu eu te țineam în brațe, Dumnezeu mă cuprindea cu dragostea Lui prin tine. Și nu am căzut în deznădejde. Datorită ție. M-ai învățat că Iubirea nu are început și nici sfârșit. Și că fiecare zi pe pământ ne e dată pentru a ne desavârși. Împreună, niciodată singuri, mereu împreună. Călătorim ținându-ne de mână, suflete împletite, pentru a ne ușura urcușul spre Acasă.

Numele tău semnifică îndrăzneală. Hristos ne-a arătat calea: " În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți! Eu Am biruit lumea!", este mesajul transmis de frumoasa actriță.



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png