Maradona a fost îngropat în procese de paternitate. Câţi copii a recunoscut oficial?

25 noiembrie, 2020
1 maradona familie jpg jpeg

Marele fotbalist argentinian a fost căsătorit o singură dată, dar lasă în urmă mai mulţi copii din legăturile extraconjugale şi post-divorţ

Maradona s-a căsătorit cu Claudia Villafane pe 7 noiembrie 1984 la Buenos Aires - un mariaj din care au rezultat două fiice, Dalma şi Giannina (foto sus). Maradona şi Claudia au divorţat, însă, în 2004, după 20 de ani de căsnicie în care nu au lipsit scandalurile legate de infidelităţile lui.

Marele fotbalist a recunoscut oficial doi fii şi trei fiice, copii concepuţi cu patru femei. Două dintre fiice sunt Gianinna şi Dalma. Cea de-a treia este Jana, din relaţia cu Valeria Sabalain.

Anul trecut, în octombrie, a mai apărut o a patra fiică în peisaj, Magali Gil, care are tot 23 de ani şi care a fost crescută de o familie adoptivă. La începutul lui 2019, ea a fost contactată de mama ei biologică, pentru a-i comunica cine este tatăl ei real. Convinsă că este fiica lui Maradona, ea îl implorase public anul acesta, în februarie, să accepte să facă testul de paternitate. Dar totul a rămas în aer - cele mai recente declaraţii ale ei fiind legate de faptul că nu reuşise să stabilească o dată pentru testul de paternitate.

Scandalul provocat de Magali a izbucnit la o lună după apariţia pe firmament a lui Santiago Lara - fiul din presupusa relaţie a lui Maradona cu o ospătăriţă pe nume Natalia Garat, care a decedat în 2006 de cancer la plămâni. Crescut de iubitul mamei sale, Santiago a apărut la un post Tv argentinian pentru a-şi susţine cauza. Acestora li se adaugă trio-ul cubanez: Joana, Lu şi Javielito, copiii născuţi în Cuba din relaţii avute de Maradona acolo între 2000 şi 2005, perioada când a ales acel loc de refugiu pentru a se trata împotriva dependenţei de alcool şi droguri. Vor mai fi mici Maradona, chiar dacă multora nu le va place acest lucru, a declarat Matias Morla, avocatul sportivului, atunci când a aflat despre cei trei copii din Cuba.

Dacă mai ţineţi pasul, până acum sunt opt în total. Fiica lui, Giannina, a dat la un moment dat, o replică memorabilă: "Suntem deja opt, tata. Mai lipsesc 3, ca să-ţi faci o echipă de fotbal, Hai că poţi!". Şi se pare că a avut dreptate. Deşi iţele vieţii sentimentale a lui Maradona sunt foarte încurcate şi au creat multă confuzie, se pare că s-a apropiat de... o echipă de fotbal. Aşadar, potrivit numărătoarei de până acum - am vorbit despre 8 dintre ei. Dar nu-i putem ocoli pe Diego Junior, în vârstă de 35 de ani, care este tot fotbalist - născut din aventura extraconjugală cu modelul italian Cristina Sinagra, şi pe Diego Fernando, fiul de şapte ani din relaţia cu Veronica Ojeda. 

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg