Marc Anthony s-a căsătorit cu iubita sa tânără. Artistul a organizat o nuntă ca-n povești la Miami

30 ianuarie, 2023
FotoJet (29) (1) jpg

Sâmbătă, Marc Anthony s-a căsătorit cu tinerica sa iubită Nadia Ferreira. Artistul a organizat o nuntă fastuoasă la Miami, de la care nu au lipsit vedetele.

Să sperăm că a patra oară va fi cu noroc pentru celebrul muzician.

Artistul în vârstă de 54 de ani este pregătit să ia viața de la capăt. După ce se logodise de câteva luni cu fosta concurentă de la Miss Universe, în weekendul ce tocmai s-a încheiat, și-au spus ”Da” unul altuia.

Nadia Ferreira a devenit, oficial, doamna Anthony.

Printre invitații de la fastuoasa nuntă, s-au numărat David Beckham, Salma Hayek și Lin Manuel Miranda. Petrecerea a avut loc la Muzeul de Artă Perez, iar presa spaniolă a fost prima care a scris despre eveniment.

Marc Anthony a fost căsătorit anterior cu Dayanara Torres (2000 – 2004), Jennifer Lopez (2004-2014) și Shannon De Lima (2014 to 2017).

Marc Anthony a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Nadia Ferreira în luna mai a anului trecut. Iubirea lor s-a aprins foarte repede, tot anul trecut și iată că după un an de iubire și trai împreună, căci au devenit de nedespărțit, a venit și momentul mult așteptat, al nunții. Din fotografiile surprinse la eveniment, se vede că Nadia Ferreira a avut o rochie albă foarte sofisticată, în timp ce Marc Anthony a fost super elegant, într-un costum Christian Dior.

Artistul a avut doi cavaleri de onoare cu ștaif: pe David Beckham și pe magnatul Carlos Slim, care a fost unul dintre cei mai bogați oameni de pe Planetă.

Domnișoara de onoare a fost Maria Elena Torruco, nora lui Slim, care este căsătorită cu Carlos Slim Domit.

Din imaginile obținute, nu au fost reperați la nuntă Jennifer Lopez sau vreunul dintre gemenii de 14 ani pe care artista îi are cu Marc Anthony.

Tocmai, cei trei au fost văzuți în aceeași zi la Los Angeles, împreună cu al patrulea soț al lui J Lo, Ben Affleck, așa că e puțin probabil să fi avut timp să ajungă la Miami.

La nunta fastuoasă, nu au fost prezenți nici copiii mai mari ai lui Marc Anthony. Fiica Ariana, de 29 de ani, sau fiul Chase, în vârstă de 27 de ani. În schimb, au participat copiii pe care îi are cu prima soție, Dayanara Torres: Cristian, 21 ani, și Ryan, 19 ani. Fiii aceștia au venit să-și susțină tatăl în această zi atât de importantă.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg