Marc Anthony și-a sărbătorit soția tinerică la bordul unui iaht luxos. Nadia a împlinit 24 de ani

12 mai, 2023

Nadia Ferreira a împlinit 24 de ani și este sărbătorită pentru al doilea an la rând de cel care i-a devenit soț în timp record și care o face și mămică anul acesta.

Nadia și Marc jpg

Nadia Ferreira și soțul ei, Marc Anthony, și-au invitat prietenii apropiați la bordul iahtului lor de lux, „Lady Nadia”. Cu această ocazie, iahtul a fost decorat cu baloane roz și aurii pe care scria „La mulți ani”.

Nadia Ferreira strălucește de-a dreptul de fericire, în imaginile apărute în social media de la înșiși invitații la eveniment. Tânăra are acum sarcina foarte vizibilă și a îmbrăcat o rochie lungă și lejeră verde lime, care îi venea de minune. Și-a lăsat părul desfăcut și coafat în bucle lejere. Aspectul său este perfect pentru o zi de vară, petrecută în compania prietenilor, în cadru festiv.

Nadia Ferreira a împlinit 24 de ani (2) jpg

Soțul său a vrut neapărat s-o facă să se simtă specială, eliminând definitiv zvonurile unei posibile separări, zvonuri apărute după nuntă în presa de scandal spaniolă.

Printre invitații cuplului s-au numărat Carlos Adyan, prezentatorul Telemundo, mama Nadiei, Ludy Ferreira, Lele Pons, Robert Petersen și alții.

Oaspeții, inclusiv Pons, au distribuit o mulțime de fotografii în poveștile și postările lor, pe rețelele de socializare. Pons a distribuit și un videoclip al momentului în care Nadia Ferreira își ascultă încântată prietenii și familia în timp ce îi cântau melodia „La mulți ani”.

Presa nu știe exact când va fi sorocul sarcinii Nadiei, dar se speculează că tânăra soție a lui Marc Anthony va naște la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie.

Cei doi s-au înconjurat de mult mister, nu se știe nici dacă așteaptă un băiețel sau o fetiță. Însă odată cu venirea pe lume a acestui copil, Marc Anthony devine tată pentru a șaptea oară.

El este și tatăl gemenilor artistei Jennifer Lopez, cu care nu petrece timpul deloc. Max și Emme l-au acceptat în întregime pe tatăl lor vitreg, Ben Affleck, care își face timp pentru ei și cu care se simt minunat.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg