Marc Anthony și logodnica sa, modelul Nadia Ferreira, au ajuns în Paradis. Petrec Crăciunul aici

23 decembrie, 2022
Nadia și Marc GettyImages 1446977605 (1) jpg

Și nu doar că petrec acolo sărbătorile de iarnă. Celebrul cântăreț latino deține o proprietate în complexul exclusivist.

Pa’lla Voy Tour 2022 al lui Marc Anthony s-a încheiat. Așa că acum, și-a luat o binemeritată vacanță alături de logodnica sa, tinerica Nadia Ferreira, de profesie model.

Cuplul s-a deplasat în Republica Dominicană, mai exact La Romana, un loc frecventat de celebrități. Cântărețul de salsa deține o vilă exclusivistul complex Casa de Campo.

Nadia Ferreira a postat pe rețelele de socializare o frântură paradisiacă din realitatea lor și a locației unde vor petrece Crăciunul.

Tânăra Nadia Ferreira este o răsfățată a vieții, de când s-a cuplat cu Marc Anthony, care o plimbă peste tot în lume, iar fata se bucură ca un copil de tot ce vede. Viitoare doamnă Muñiz a distribuit câteva imagini din călătoria lor de familie, iar alături de ei se află mama tinerei, Ludy Ferreira, sora ei, Eli, și iubitul acesteia, nepotul ei și alte câteva rude.

Ca o logodnică iubitoare ce este, Nadia Ferreira s-a postat în hamac alături de Marc Anthony, într-o relaxare dulce, în acel cadru paradisiac.

Seara, au vizionat cu toții Avatar2, noua producție care deja face furori peste tot în lume.

Casa lui Marc Anthony din La Romana este o proprietate luxoasă, luxuriantă, cu o capacitate de cazare pentru 24 de persoane, ceea ce o face ideală pentru familia Nadiei, căci cântărețul se dedică logodnicei, nu copiilor săi.

La 54 de ani, artistul latino este pregătit pentru o nouă viață. De câteva luni, trăiește o intensă poveste de iubire cu tinerica Nadia Ferreira.

Are o pasiune pentru femeile frumoase, foste concurente la Miss Univers. Marc Anthony este un latino lover autentic, care nu se dezminte nici la 54 de ani.

Nu a ezitat s-o ceară în căsătorie pe superba paraguayană Nadia Ferreira. Și, din câte se pare, nunta e aproape. Fosta concurentă la Miss Univers din partea Paraguay și-a invitat mama la Miami, unde locuiește cu reputatul artist și au fost văzute la cumpărături, în timp de sexoasa brunetă a vizionat rochii de mireasă.

Foto: Getty/Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg