Marc Anthony și logodnica sa, modelul Nadia Ferreira, au ajuns în Paradis. Petrec Crăciunul aici

23 decembrie, 2022
Nadia și Marc GettyImages 1446977605 (1) jpg

Și nu doar că petrec acolo sărbătorile de iarnă. Celebrul cântăreț latino deține o proprietate în complexul exclusivist.

Pa’lla Voy Tour 2022 al lui Marc Anthony s-a încheiat. Așa că acum, și-a luat o binemeritată vacanță alături de logodnica sa, tinerica Nadia Ferreira, de profesie model.

Cuplul s-a deplasat în Republica Dominicană, mai exact La Romana, un loc frecventat de celebrități. Cântărețul de salsa deține o vilă exclusivistul complex Casa de Campo.

Nadia Ferreira a postat pe rețelele de socializare o frântură paradisiacă din realitatea lor și a locației unde vor petrece Crăciunul.

Tânăra Nadia Ferreira este o răsfățată a vieții, de când s-a cuplat cu Marc Anthony, care o plimbă peste tot în lume, iar fata se bucură ca un copil de tot ce vede. Viitoare doamnă Muñiz a distribuit câteva imagini din călătoria lor de familie, iar alături de ei se află mama tinerei, Ludy Ferreira, sora ei, Eli, și iubitul acesteia, nepotul ei și alte câteva rude.

Ca o logodnică iubitoare ce este, Nadia Ferreira s-a postat în hamac alături de Marc Anthony, într-o relaxare dulce, în acel cadru paradisiac.

Seara, au vizionat cu toții Avatar2, noua producție care deja face furori peste tot în lume.

Casa lui Marc Anthony din La Romana este o proprietate luxoasă, luxuriantă, cu o capacitate de cazare pentru 24 de persoane, ceea ce o face ideală pentru familia Nadiei, căci cântărețul se dedică logodnicei, nu copiilor săi.

La 54 de ani, artistul latino este pregătit pentru o nouă viață. De câteva luni, trăiește o intensă poveste de iubire cu tinerica Nadia Ferreira.

Are o pasiune pentru femeile frumoase, foste concurente la Miss Univers. Marc Anthony este un latino lover autentic, care nu se dezminte nici la 54 de ani.

Nu a ezitat s-o ceară în căsătorie pe superba paraguayană Nadia Ferreira. Și, din câte se pare, nunta e aproape. Fosta concurentă la Miss Univers din partea Paraguay și-a invitat mama la Miami, unde locuiește cu reputatul artist și au fost văzute la cumpărături, în timp de sexoasa brunetă a vizionat rochii de mireasă.

Foto: Getty/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg