Marcel Iureş, mărturisiri surprinzătoare despre copilărie

29 septembrie, 2017
marcel iures jpeg

A jucat alături de personalităţi de renume ale cinematografiei internaţionale şi are roluri mari în palmares, dar povestea sa de viaţă bate orice film.

image

Invitat în emisiunea ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, Marcel Iureş a povestit deschis atât despre copilăria sa, cât şi despre cea a fiului său.

Deşi are un palmares impresionant, Marcel Iureş descrie cu mare modestie propria copilărie şi nu se sfieşte deloc să spună că provine dintr-o familie fără posibilităţi financiare.

”Fiind nişte oameni  foarte săraci, ai mei au încercat să tot schimbe. Am trăit şi în subsoluri, am stat prin gazde, am stat şi la curte.  Una dintre amintirile mele din copilărie este legată de o curte plină de verdeaţă, unde aveam un câine, prietenos la maxim. Ştia când vin de la şcoală, când plec de la şcoală. Nu-l prea luam cu mine pentru că mi-era frică de hingheri. L-au şi luat de două ori, de două ori l-am scos de la ei, iar a treia oară nu l-am mai putut recupera”, îşi aminteşte Marcel Iureş în cadrul emisiunii Dincolo de aparenţe de la ”Antena Stars”.

Artistul a vorbit şi despre fiul său, Alex, de care este foarte mândru, dar căruia, susţine el, i-a transmis, fără să vrea, şi trăsături de care nu este prea încântat..

”Este un copil frumos căruia i-am transmis toate spaimele mele. Şi ipohondriile. Dar este un om minunat. Baza relaţiei noastre şi cred că baza oricărei relaţii cu un copil este răbdarea. Şi prietenia. Şi eu am răbdare. Dar el e mai evoluat, mai deştept. Mai ager şi mai agil” este descrierea pe care Marcel Iureş i-o face fiului său.

Despre copilăria şi familia unuia dintre cei mai apreciaţi actori ai României, dar şi despre cum este să lucrezi cu nume mari ale cinematografiei internaţionale, Marcel Iureş va vorbi în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate