Marcel Pavel a mers în concediu cu Monica Anghel FOTO

28 august, 2017
Marcel Pavel și Monica Anghel, alături de partenerii lor de viață jpeg

Artistul s-a bucurat de zilele de vacanţă alături de soţia sa, Violeta, dar şi de buna sa prietenă şi colaboratoare, cântăreaţa Monica Anghel.

image

Prietenia dintre Marcel Pavel şi Monica Anghel durează de ani buni şi a depăşit de mult aria scenei - pe care au evoluat în duete, cel mai cunoscut fiind cel din concursul Eurovision 2002, "Tell Me Why". Dovadă şi timpul pe care îl petrec împreună şi în afara spectacolelor, cum a fost şi acest concediu în care au mers cu ambele lor familii.

A fost o vacanţă reuşită, în care Violeta şi Marcel Pavel şi-au petrecut cele mai frumoase zile de vară pe litoralul turcesc alături de mezina lor, Iuvenalia, dar şi de Monica Anghel, soţul acesteia, Marian (alias şi Gughi), şi băiatul lor, Aviv. Acest concediu a fost posibil şi pentru că, din fericire, Monica Anghel şi-a revenit cu bine după operaţia suferită pe 8 iulie, la coloană (de dublă hernie de disc), şi a putut călători în afara ţării.

Cele două familii au fost cazate într-un resort de lux din Antalya, Rixos Sungate, unde s-au bucurat de confort, relaxare, distracţie, plajă şi băi în mare şi în piscină.

Cei mai fericiţii au fost cei mici, Iuvenalia şi Aviv, care s-au bucurat din plin de zona de entertainment pentru copii.

Iată şi pozele lor de vacanţă, alături de cele în care putem vedea confortul complexului în care au petrecut o săptămână relaxantă. (vezi galeria foto)

FOTO: arhiva personală, Rixos SungateRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg