Marcel Pavel trece prin momente cumplite. "Am avut mereu această teamă. Astăzi, inevitabilul s-a întâmplat!"

11 august, 2021
1 marcel pavel 100 jpg jpeg

După ce s-a bucurat că şi-a putut relua spectacolele, artistul are parte de-o grea lovitură. Şi, din păcate, ea se adaugă altora la fel de triste din acest 2021, ce promitea să fie mai bun.

De-abia traversase greaua perioadă din 2020, când nu doar că s-a îmbolnăvit de Covid, creând o întreagă controversă în presă, ci a avut şi un minus financiar, ca toţi artiştii rămaşi fără spectacole, şi credea că în 2021 îşi va putea lua pe deplin "revanşa". Dar tocmai când se bucura de reluarea spectacolelor în ţară şi străinătate şi după ce bifase o deplasare artistică în Elveţia cu fiul său, Sasha, Marcel Pavel s-a trezit doborât de o veste cumplită. Adorata sa mamă s-a stins din viaţă.

"Am avut mereu această teamă, şi anume teama de a-mi pierde părinţii", a scris sub imperiul primelor emoţii Marcel Pavel, pe contul său de socializare. "M-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate, crezând totuşi cî mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieţii mele, cea mai importantă femeie din univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternităţii! Adio... sau la revedere, scumpă mamă!"

3 marcel pavel mama lui a murit jpg jpeg

Fotografia postată alături de acest mesaj tulburător este chiar dintr-un concert al său de Crăciun din 2017, susţinut la Circul Metropolitan din Bucureşti, când mama sa, Argentina Pavel, a urcat pe scenă pentru a-i oferi fiului său un buchet de trandafiri roşii. Marcel Pavel i l-a înapoiat, sărutându-i mâna, în aplauzele pubicului.

Din păcate, aceasta nu este decât încă o dramă a acestui 2021, care promitea să fie un an mai bun decât precedentul. În luna aprilie, s-a stins din viaţă soacra sa, în timp ce mama lui tocmai se operase, iar în iulie l-a părăsit şi Sparky, frumosul şi loialul său labrador.Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi