Marea împăcare de Crăciun! Victoria Beckham și-a luat nora la dans, pe plajă. Imagini inedite

22 decembrie, 2023

Victoria Beckham și Nicola Peltz fac dovada că neînțelegerile lor din trecut sunt istorie! Cele două doamne, soacră și noră sunt acum prietene la cataramă, după cum se vede în filmulețul lor de vacanță.

FotoJetBeckhams jpg

Dacă ne-am gândi poate că familia Beckham se reunește de Crăciun pentru a ține sărbătoarea tradițional, iată că ne-am înșelat. David și Victoria nu sunt deloc la luxoasa lor reședință din vestul Londrei sau chiar la vastul lor conac din Costwolds, pentru a-și începe pregătirile pentru Crăciun. Ei au mers direct pe ... plajă, într-una dintre cele mai exotice destinații.

Ce poate fi mai atractiv decât o ieșire la plajă, în toiul iernii? Așadar, zis și făcut! Clanul Beckham s-a îndreptat spre Bahamas, pentru un soare și plajă. Joi, Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz, au fost surprinse dansând într-un videoclip de familie amuzant, pe care vi-l atașăm și noi aici:

Au tot ce le trebuie: un chef iscusit, care le gătește bunătăți, în persoana lui Brooklyn Peltz Beckham, un fost fotbalist de talie mondială, care știe cum să antreneze băieții la fotbal chiar și pe nisip și fete jucăușe, puse pe șotii, dans, antren și voie bună. Pare escapada perfectă, departe de stresul traficului sau al bucatelor de Crăciun.

Ei se bucură de valuri, de soare, de plimbări pe apă și, desigur, de fructe exotice și apusuri și răsărituri spectaculoase.

După nunta spectaculoasă dintre Brooklyn și Nicola, au existat tot mai multe speculații că soacra nu se înțelegea cu nora. Apropiați din cercurile celor două spuneau la vremea respectivă că cele două s-au certat din cauza rochiei de mireasă pe care Nicola a îmbrăcat-o la nunta cu Brooklyn din aprilie 2022, dar actrița a insistat mai târziu că povestea a fost disproporționată și că Victoria pur și simplu nu și-a luat angajamentul că va concepe rochia.

Fosta cântăreață din trupa Spice Girls Victoria a aplanat însă într-un mod elegant zvonurile, relațiile s-au închegat din nou și cele două par că se distrează de minune atunci când se întâlnesc.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Georgina Rodríguez, Profimedia (2) jpg
Kylie Minogue la BRIT Awards 2024   GettyImages 2054029155 jpg
Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, GettyImages jpg
Rihanna în India, Profimedia (4) jpg
Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg