Marea temere a Cressidei Bonas înainte de nunta regală. Ce a dezvăluit fosta iubită a prinţului Harry?

25 mai, 2018
4 cressida bonas gettyimages 960036232 jpg jpeg

A participat la nunta lui Harry cu Meghan Markle şi nu a fost singura fostă iubită a prinţului la acest eveniment, în vizor fiind şi Chelsy Davy. Iar cea mai recentă iubită a lui Harry, înainte de Meghan Markle, Cressida Bonas, s-a temut foarte tare să nu o dea în bară la acest eveniment important.

image

Iar dacă mimica a dat-o de gol pe Chelsy Davy, surprinsă în biserică, în timpul ceremoniei religioase de la nunta regală cu o expresie facială cel puţin ciudată, îngrijorată, tristă sau siderată, stârnind ironii pe reţelele de socializare, nici Cressida Bonas nu a fost mai relaxată.

Acum, actriţa a dezvăluit care a fost cea mai mare temere a sa înainte de acest eveniment. Într-un articol de pe reţelele de socializare, Cressida a vorbit despre participarea sa la nunta fostului iubit. Iar dacă multora li s-a părut ciudat faptul că a fost invitată la nuntă, se pare că preocuparea ei a fost mai degrabă în legătură cu ce ţinută să aleagă pentru nuntă.

image

Cressida a recunoscut că a descoperit ceva despre pălării, că sunt "complicat de purtat şi a spus că "nu poate decât să spună" că a purtat un accesoriu cât mai discret. "Prietenii încep să se căsătorească, ceea ce vine la pachet cu dilema outfiturilor britanice de nuntă, pălării, de ce sunt atât de dificil de purtat, dificil de privit şi extrem de greu de privit atunci când stai în spatele uneia? În cea mai mare parte a timpului evit pălăriile, ceea ce poate provoca o privire dezaprobatoare din partea oamenilor mai în vârstă", a scris actriţa.

"La sfârşitul săptămânii am participat la nunta regală, fiind foarte clar că oaspeţii trebuie să poarte pălării. Am ales una minimalistă, cu pene, şi nu pot decât să sper că am făcut o alegere bună." Cressida a arătat elegant la nunta ducilor de Sussex, purtând o rochie cu model semantă de Eponine London şi un accesoriu cu pene pe cap.

Foto: Getty ImageRecente pe Ok! Magazine

Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg