Marele anunţ făcut de The Weeknd! Nimeni nu se aştepta la asta acum, când este în cea mai frumoasă perioadă a carierei sale

6 aprilie, 2022
1 profimedia 0487691775 jpg jpeg

Artistul şi-a găsit şi o muză interesantă, căci, se pare, a fost inspirat de Kanye West.

Autorul hiturilor ”Save your tears” şi ”Out of Time” mărturiseşte că vrea să-şi schimbe numele, să nu se mai numească The Weeknd, deşi este la apogeul carierei sale şi toată lumea îl ştie aşa. Să fie aceasta o excentricitate de artist? Căci şi Kanye şi-a schimbat în octombrie 2021 numele în Ye, din Kanye Omari West, cu aprobarea unui judecător.

La fel au procedat şi Prince, Madonna sau Cher. Cum vrea The Weeknd să se numească pe scenă? Ei bine, artistul le spune fanilor că se gândeşte să-şi schimbe titulatura în ABEL, având în vedere că numele său real este  Abel Tesfaye. Gândurile sale au fost distribuite pe Twitter, probabil pentru a lua pulsul fanilor, în legătură cu această idee.

Artistul în vârstă de 32 de ani a lansat recent videoclipul pentru ”Out of Time”, în colaborare cu HoYeon şi Jim Carrey. Le-a mărturisit urmăritorilor că a început să cocheteze cu ideea de schimbare a numelui în ABEL, însă nu ştie dacă să fie doar ABEL simplu sau să menţioneze, întocmai ca Prince, ”artistul cunoscut înainte ca The Weeknd”.

Cu ceva timp înainte, cântăreţul explicase şi de ce The Weeknd se scrie fără ”e”. Nu e vorba de nicio găselniţă. Se pare că atunci când s-a decis asupra numelui, The Weeknd cu e era deja o titulatură alocată unei trupe canadiene.

”Pe atunci, îmi uram numele şi am vrut ceva de scenă. Ceva care să sune cool”, a mărturisit artistul. Se pare că acum priveşte viaţa cu maturitate, îşi asumă cine este şi vrea să fie cunoscut pentru asta.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}