Marele secret cu care soţul lui Paris Hilton a păşit în acest mariaj. Copilul din flori al lui Carter Reum despre care s-a aflat la doar câteva zile după nuntă

16 noiembrie, 2021
1 paris si carter2 jpg jpeg

Poate că viaţa celebrei moştenitoare este lină şi fără surprize, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre proaspătul său partener de viaţă.

Soţul lui Paris Hilton are un copil din flori, de doar 9 ani, pe care l-a văzut o singură dată până acum, potrivit unui material exclusiv PageSix.

Carter Reum, în vârstă de 40 de ani, are o fetiţă cu Laura Bellizzi, o vedetă a reality show-ul “Secrets of Aspen” de pe VH-1, şi care a avut o relaţie pasageră cu celebrul Mel Gibson. Femeia locuieşte în California cu copilul, a dezvăluit un apropiat sursei citate.

Un reprezentant al lui Carter Reum a clarificat: ”Cei interesaţi cunosc povestea de 10 ani. Carter îşi întreţine copilul, nu există o relaţie tradiţională tată-fiică, însă o sprijină financiar de când s-a născut.”

Proaspătul soţ al lui Paris Hilton este un autor, investitor şi antreprenor american, care a pus bazele unei cunoscute firme de investiţii,  M13 Ventures.

Milionarul a semnat un document prin care recunoaşte fetiţa pe care o are cu Laura Bellizzi, în ciuda faptului că nu a efectuat niciodată un test de paternitate.

La vremea respectivă, când Laura Bellizzi era însărcinată, presa bănuia că tatăl ar fi fost Mel Gibson.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg