Margot Robbie are o sosie la Hollywood. Fanii au fost derutaţi când le-au văzut la acelaşi eveniment!

2 februarie, 2018
margot robbie jpeg

Care ar fi probabilitatea ca două femei cunoscute la Hollywood să semene atât de mult? Amândouă blonde şi foarte talentate, cu trăsături fizice aproape identice, Margot Robbie şi Jaime Pressly parcă ar fi surori gemene.

Margot, alături de Allison Janney şi Jaime Pressly.

De curând, Margot în vârstă de 27 de ani şi sosia sa mai în vârstă, Jaime (40), s-au întâlnit faţă în faţă la un eveniment şi au avut un şoc atunci când s-au privit una pe cealaltă pentru că sunt aproape identice.

image

Cu toate că au aceeaşi culoare a părului, aceeaşi ochi albaştri, forma feţei este identică, la fel şi zâmbetul, dar şi silueta silfidă, pe cele două le despart 13 ani. Fanii lui Margot Robbie, nominalizată la Oscar la catogria Cea mai bună actriţă într-un rol principal, au rămas uimiţi atunci când le-au văzut pe cele două dive în aceeaşi fotografie, la premiera filmului "I, Tonya". Ba mai mult, pe reţelele de socializare mulţi au spus că Margot este "versiunea mai tânără" a actriţei din serialul Earl.

image

Cu buzele  pline, structura feţei osoasă şi nişte picioare lungi, similitudinea dintre cele două este incontestabilă, determinându-i pe fani să discute  pe Twitter despre cele două. Unul dintre fani a scris: "Margot Robbie şi Jaime Pressly sunt una şi aceeaşi persoană?". Un alt fan a adăugat: "Dumnezeule, tocmai am ramas uimit de faptul că Margot Robbie este mai tânără ca Jaime Pressly." "A CONFIRMAT cineva că Jaime King şi Margot Robbie sunt persoane diferite?" a scris încă un utilizator.

image

Foto: Instagram, Twitter, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg